Η Ναταλία Γερμανού γεννήθηκε πριν 56 χρόνια στην Αθήνα στις 22 Ιουνίου και ανήκει στον αστερισμό του Καρκίνου. Μοναχοκόρη του συγγραφέα και δημοσιογράφου Φρέντυ Γερμανού και της διαφημίστριας Εριέττας Μαυρουδή. Στα δύο της χρόνια οι γονείς της ακολουθούν διαφορετικούς δρόμους και εκείνη μεγαλώνει με την γιαγιά της.

Σε παιδική ηλικία σε κάποια σχολική γιορτή στην αγκαλιά της αγαπημένης της γιαγιάς, Ελένης με την οποία μεγάλωσε μετά τον χωρισμό των γονιών της.

Η ιδιαίτερη αδυναμία που έχει στον μπαμπά της και ο θαυμασμός που έτρεφε στο πρόσωπο του, θα την κάνει να ασχοληθεί στα δεκαοχτώ της χρόνια με την δημοσιογραφία.

Με τον πατέρα της λίγο πριν εκείνος φύγει. Συχνά εκείνη στις δημόσιες εξομολογήσεις της μιλά για την τρυφερή σχέση που είχαν.

Αγαπά το διάβασμα την μουσική, γράφει στίχους, ταξιδεύει, διψά για μάθηση. Το ραδιόφωνο είναι η μεγάλη της αγάπη και μέχρι και σήμερα οι εκπομπές της σημειώνουν μεγάλη επιτυχία.

Με την κουμπάρα της Άννα Βίσση, τους συνδέει μια φιλιά χρονών. Εδώ με τον τότε ανερχόμενο σταρ Σάκη Ρουβά.

Στην τηλεόραση οι εκπομπές της έχουν κάτι από το “Αλάτι και Πιπέρι” του Φρέντυ, το όνομα της θα συνεχίσει την ιστορία του ονόματος Γερμανού, στον χώρο της τηλεόρασης αφού μέχρι και σήμερα από την συχνότητα του Αlpha μονοπωλεί το ενδιαφέρον των τηλεθεατών.

Θάνος Καλλίρης, Ευρυδίκη, Γιώργο Θεοφάνους και Ναταλία Γερμανού σε νυχτερινή έξοδο.
Με τον Λάμπη Λιβιεράτο σε τρελά κέφια μια εποχή που ο τραγουδιστής μεσουρανούσε στο μουσικό στερέωμα και οι εμφανίσεις του ήταν σπάνιες.

Eχει υπογράψει τις μεγάλες μουσικές επιτυχίες με ηχηρά ονόματα του πενταγράμμου ενώ το 2005 θα κάνει όλη την Ευρώπη να χορεύει το “Number one” με την Έλενα Παπαρίζου.

Με την Έλενα Παπαρίζου έζησαν το όνειρο της Eurovision.

Στην ζωή της, ο έρωτας παίζει πρωταρχικό ρόλο και το 1998 θα παντρευτεί τον Πέτρο Ίμβριο με τον οποίο τέσσερα χρόνια μετά θα χωρίσουν.

Μετά το διαζύγιο της με τον Πέτρο Ίμβριο, οι δύο τους έχουν άριστες σχέσεις και τους ενώνει μια δυνατή φιλία μέχρι και σήμερα.

Η Ναταλία Γερμανού δίνει μεγάλο αγώνα για τα αδέσποτα ζώα και προσπαθεί με κάθε τρόπο να ευαισθητοποιήσει την κοινωνία για τους αγαπημένους τετράποδους φίλους της.

Φωτογραφίες: Instagram/nataliagermanou

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ