Το επόμενο βήμα στη σχέση τους ετοιμάζονται να κάνουν ο Γιώργος Κόρομι και η σύντροφός του, Τίνα. Το ζευγάρι είναι μαζί εδώ και αρκετό καιρό και τώρα ο πρώην παίκτης του Survivor έκανε μια διαφορετική πρόταση γάμου στην καλή του. Συγκεκριμένα, ο Γιώργος Κόρομι γονάτισε μπροστά στη σύντροφό του μπροστά σε χιλιάδες κόσμου στο πλαίσιο ιας αθλητικής διοργάνωσης και της ζήτησε να γίνει η γυναίκα του.

Η πρόταση γάμου:

Μετά από τέσσερα χρόνια κοινή ζωής και από πολλές δοκιμασίες που πέρασε το ζευγάρι, ο Γιώργος Κόρομι έκανε τη πολυπόθητη προταση γάμου. Με τη βοήθεια του παρουσιαστή αθλητικής εκδήλωσης στη Βουλιαγμένη όπου βρέθηκαν οι δυο τους, ο πρώην Survivor οργανωσε μια ξεχωριτή έκπληξη για τη σύντροφό του.

Η Τίνα είπε το μεγάλο «ναι» και οι δυο τους αντάλλαξαν ένα φιλί ενώ απέσπασαν και πολλά χειροκροτήματα.

Η γνωριμία του ζευγαριού, η καραντίνα και το Survivor

Μιλώντας στο περιοδικό ΟΚ! και στον Γιάννη Πουλόπουλο ο Γιώργος Κόρομι ανέφερε: «Η πρώτη μας συνάντηση ήταν ουσιαστικά στον ημιτελικό, όπου δεν είχαμε χρόνο να πούμε πολλά. Επειδή όμως με είδε που ήμουν χαμένος, με πήρε μια αγκαλιά και μου είπε “Πάρε τον χρόνο σου κι εγώ θα είμαι δίπλα σου”».

Αναφερόμενος στη γνωριμία τους ειπε: «Είχε έρθει στο Fontana, το μαγαζί που διαθέτω στο κέντρο της Αθήνας με χυμούς, καφέ και είδη υγιεινής διατροφής. Ξεκινήσαμε να μιλάμε επειδή έχουμε τον ίδιο τρόπο ζωής και γίναμε φίλοι. Ουσιαστικά η σχέση ήρθε τέσσερα χρόνια μετά. Περάσαμε καραντίνα, περάσαμε Survivor και συνεχίζουμε».

Οι κοινές εμφανισεις και η αγάπη για τον αθλητισμό

Το ζευγάρι αγαπά τον αθλητισμό και ασχολείται πολύ με αυτό, όπως φαίνεται και από τις αναρτήσεις τους στα social media. Οι δυο τους μάλιστα δεν κρύβουν τον έρωτά τους, καθώς έχουν κάνει και πολλές κοινές εμφανίσεις. Μια από αυτές και στον γάμο του αδελφού του Γιώρου Κόρομι.

Δείτε αναρτήσεις από κοινές εμφανίσεις του ζευγαριού:

Διαβάστε επίσης:

Γιώργος Κόρομι: Έκανε πρόταση γάμου στην αγαπημένη του μετά από αγώνα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ