Μετά τα δύσκολα χαμογελούν ξανά. Ο λόγος για τον Γιώργο Αγγελόπουλο και τη Δήμητρα Βαμβακούση. Το ζευγάρι πραγματοποίησε τον γάμο του στο εκκλησάκι των Αγίων Ισιδώρων. Μια μέρα μετά όμως, οι δυο τους βυθίστηκαν στο πένθος καθώς έφυγε από τη ζωή η μητέρα του Ντάνου.

Ωστόσο, ο Γιώργος Αγγελόπουλος και η Δήμητρα Βαμβακούση μετά από ένα διάστημα απουσίας από τα social media και τις επίσημες εμφανίσεις, έκαναν μια αποκάλυψη ανήμερα της ονομαστικής εορτής της νύφης. Οι δυο τους αποκάλυψαν πως η Δήμητρα Βαμβακούση είναι έγκυος, κάτι που κυκλοφορούσε ως φήμη πριν ακόμη και από τον γάμο τους.

Η ανακοίνωση της εγκυμοσύνης

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος και η Δήμητρα Βαμβακούση ανακοίνωσαν μάλιστα, ότι περιμένουν δίδυμα με τον πιο γλυκό τρόπο.

«Ο Άγιος Δημήτριος να σας φωτίζει. Χρόνια πολλά με υγεία, σας ευχαριστούμε για τις ευχές σας», έγραψε η Δήμητρα Βαμβακούση στην λεζάντα της ανάρτησής της.

Ο λαμπερός γάμος και η απώλεια

Το ζευγάρι ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησία την Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου στο εκκλησάκι των Αγίων Ισιδώρων στον Λυκαβηττό.

Ο Ντάνος φορούσε ένα μαύρο κοστούμι που έφτιαξε για εκείνον ο Νίκος Αποστολόπουλος, με λευκό πουκάμισο και παπιγιόν., ενώ η νύφη επέλεξε μια νυφική δημιουργία των MiRo.

Κουμπάροι του ζευγαριού είναι ο Αναστάσιος Ντούγκας, και η Ειρήνη Λουπασάκη.

Ο γάμος του ζευγαριού ήταν λαμπερός και το γλέντι που ακολούθησε ξεχωριστό. Ωστόσο, από το πλευρό του γαμπρού έλειπε η μητέρα του που βρισκόταν στο νοσοκομείο. Μια μέρα μετά η μητέρα του έφυγε από τη ζωή.

Η γνωριμία και η σχέση του ζευγαριού

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος και η Δήμητρα Βαμβακούση αποφάσισαν να κάνουν τον γάμο τους στον Ιερό ναό Αγίων Ισιδώρων στο Λυκαβηττό.

Ο λόγος που διάλεξαν εκκλησάκι δεν είναι άλλος από τον πατέρα Δημήτριο, μέσω του οποίου και γνωρίστηκαν. Ο Γιώργος Αγγελόπουλος και η Δήμητρα Βαμβακούση έχουν μιλήσει για την πρώτη τους γνωριμία αναφέροντας: «Δεν έτυχε να γνωριστούμε σε κοινή παρέα, κάπου έξω ή μέσα σε κάποιο πλατό.

Ο λόγος που γνωριστήκαμε ήταν ο πατέρας Δημήτριος που ήταν στον Λυκαβηττό, ένας ιερέας που βοηθά κόσμο», ανέφερε η Δήμητρα Βαμβακούση για την πρώτη τους γνωριμία.

Και συμπλήρωσε ο Γιώργος Αγγελόπουλος: «Έχουμε κοινό πνευματικό και δεν το γνώριζα. Βρεθήκαμε στο ίδιο μέρος για το εξαιτίας του πατέρα και του προσκυνήματος αυτού. Μας έβαλε κι εμάς ως προσκυνητές να προσπαθούμε να μάθουμε για ποιον λόγο γίνεται η απομάκρυνση και έτσι μετά ήρθε και το διαφημιστικό».

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος και η Δήμητρα Βαμβακούση πραγματοποίησαν ένα απαιτιτηκό διαφημιστικό σποτ το οποίο τους έφερε ακόμα πιο κοντά. Οι δυο τους έφεραν σε πέρας μια σκηνή που θα ζήλευαν και κασκαντέρ. Οι δυο τους βρέθηκαν στην -πεζογέφυρα του Καλατράβα στην οδό Κατεχάκη από όπου μάλιστα κλήθηκαν να πηδήξουν στο κενό (Από κάτω υπήρχε προστατευτικό στρώμα ώστε να μην τραυματιστούν).

5738936

Το ζευγάρι ζούσε τον έρωτά του μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας ώσπου το επόμενο βήμα στη σχέση του ήρθε όταν η καλή του ταξίδεψε στη Σκιάθο, όπου γνώρισε την οικογένεια του Ντάνου.

Έπειτα ήρθα οι κοινές διακοπές τους και η απόφαση να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας.

Διαβάστε επίσης:

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ