Γνωρίζοντα χρόνια, αγαπιούνται βαθιά και είναι έτοιμοι να ενωθούν με τα δεσμά του γάμου. Η Φωτεινή Αθερίδου και ο Κωνσταντίνος Μαγκλάρας πέρα από την αγάπη τους για το θέατρο και την Τέχνη τους, τα τγελευταία χρόνια είναι αφοσιωμένοι γονείς και ξετρελαμένοι με τον μικρό τους, Θοδωρή.

Το ζευγάρι γνωρίστηκε μέσα στο θέατρο. Από νωρίς κατάλαβαν πως η αγάπη τους για την Τέχνη θα τους ένωνε και το 2019 ενώ η Φωτεινή Αθερίδου και ο Κωνσταντίνος Μαγκλάρας ζούσαν τον έρωτά τους ήρθε στον κόσμο ο γιος τους. Το ευχάριστο νέο ενθουσίασε τους γονείς της ταλαντούχας ηθοποιού, Θοδωρή Αθερίδη και Έλενη Γκασουκα, ωστόσο η ίδια είχε αγχωθεί πολύ.

Στο παρελθόν η Φωτεινή Αθερίδου είχε αναφερθεί στη μητρότητα και στον ερχομό του γιου της. «Το μωρό ήταν κάτι που προέκυψε. Απλώς επειδή με τον Κώστα γνωριζόμαστε πολλά χρόνια. Ήταν πραγματικά ο μόνος άνθρωπος. Σε αυτή την ηλικία που είμαι και σε αυτή τη φάση. Το κράτησα επειδή ήταν του Κώστα. Ήθελα να γίνω μητέρα έτσι και αλλιώς. Απλά δεν ήθελα τώρα. Αφού προέκυψε, το κράτησα. Είχαμε τρελές εναλλαγές. Θα το ρίξουμε, δεν θα το ρίξουμε. Μετά το πρώτο τρίμηνο, όλα τακτοποιήθηκαν. Ήταν σοκ όταν έμαθα ότι ήμουν έγκυος. Η εγκυμοσύνη ήταν ζεν. Ευτυχία μόνο. Μετά τη γέννα άρχισαν οι κρίσεις πανικού. Χρειάζεται μια ψυχολογική υποστήριξη αυτή η φάση. Δεν ήμουν από τις μαμάδες που είδα το παιδί και ενθουσιάστηκα. Είπα το συμπαθώ, αλλά δεν το λατρεύω ακόμα. Τώρα που το ξέρω, το αγαπάω!», έλεγε στην εκπομπή «Φλερτ».

Τον Σεπτέμβρη του 2019 το ζευγάρι κράτησε για πρώτη φορά στην αγκαλιά του τον γιο του. Ο Κωνσταντίνος Μαγκλάρας ήταν πάντα εκεί για την αγαπημένη του, Φωτεινή και ήταν ο άνθρωπος που τη στήριξε στο πρώτο δύσκολο διάστημα της μητρότητας.

«Είναι ο πιο ενεργός πατέρας που ξέρω! Είναι πιο μάνα κι από εμένα! Από το πρωί που ξυπνάει μέχρι το βράδυ που κοιμάται μέχρι και στον ύπνο του σκέφτεται το παιδί του! Έχει πάντα τη λύση για όλα κι είμαι η πιο τυχερή μαμά στη γη», είχε αναφέρει η Φωτεινή Αθερίδου σε ανάρτησή της για τον σύντροφό της.

Αυτό το καλοκαίρι μάλιστα, το ζευγάρι έκανε οικογενειακές διακοπές στην Αίγινα, με τον σχεδόν τριών χρόνων γιο τους να είναι ο απόλυτος πρωταγωνιστής.

Και σήμερα ο μικρός που θα πάρει το όνομα του παππού του, Θοδωρής ετοιμάζεται για το baby bloom. Η βάφτιση του γιου θα πραγματοποιηθεί στον Πύργο Μελισσουργού, μία από τις παλαιότερες, ίσως και πιο ιστορικές ιδιωτικές κατοικίες στην Ελλάδα στο νότιο τμήμα της Αττικής.

Επιπλέον, το ζευγάρι θα πραγματοποιήσει τον πολιτικό του γάμο μετά τη βάφτιση του γιου του.

Κουμπάρα του ζευγαριού θα είναι η ηθοποιός Μαρία Παπαφωτίου.

Φωτογραφίες: NDP.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ