Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη και ο Σπύρος Δημητρίου αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους. Η τραγουδίστρια και ο ποινικολόγος αντιμετωπίζουν τον χωρισμό τους με αξιοπρέπεια και το διαζύγιό τους είναι βελούδινο. Είναι άλλωστε δύο άνθρωποι που αγαπήθηκαν πολύ. Ο γάμος τους ήρθε μετά από μόλις 4 μήνες σχέσεις.

Η τελευταία τους κοινή δημόσια εμφάνιση τον Οκτώβριο του 2022.

Η πρώτη γνωριμία και ο γάμος express

Ο κεραυνοβόλος έρωτας του ζευγαριού ξεκίνησε το 2020. «Η πρώτη εντύπωση που είχα για εκείνη είναι πως είναι πολύ αυστηρή. Και πράγματι, είναι. Κατάλαβα, όμως, ότι αυτό που είδα ως αυστηρότητα είναι η τρυφερότητά της τελικά. Φαίνεται αυστηρή γιατί σε ακούει πραγματικά όταν της μιλάς. Και όταν σε κοιτάζει στα μάτια, σε κοιτάζει αληθινά. Θυμάμαι ότι όταν τη γνώρισα (σ.σ. σε μπαρ κοινής τους φίλης) ήταν και δύο φίλες της μαζί. Αφού έβαλα τα δυνατά μου και της μίλησα, πέρασαν δέκα λεπτά και λέω “Θα σας αφήσω τώρα λίγο να με σχολιάσετε, αλλά πριν φύγω θέλω να μου βάλεις, Ελεωνόρα, έναν βαθμό!”. Της φάνηκε αστείο αυτό και αναθάρρησα κι εγώ» είχε πει στο ΟΚ! ο Σπύρος Δημητρίου.

Ο γάμος τους έγινε τον Οκτώβριο του 2020 και έκτοτε οι δύο τους έκαναν αρκετές κοινές δημόσιες εμφανίσεις.

Οι κρίσεις που έφεραν το τέλος

Το καλοκαίρι του 2022 η Ελεωνόρα Ζουγανέλη και ο Σπύρος Δημητρίου πέρασαν μια μεγάλη κρίση στο γάμο τους. «Υπάρχει αμοιβαία αγάπη, αλληλοσεβασμός. Δεν είναι εύκολο για κανέναν από τους δύο» είχε πει άνθρωπος από το περιβάλλον τους στο okmag.

Στα τέλη Μαρτίου, είχε γραφτεί ξανά πως το ζευγάρι περνούσε κρίση στον γάμο του κάτι που ο γνωστός ποινικολόγος είχε διαψεύσει κατηγορηματικά. Ακολούθησε μια σειρά κοινών εμφανίσεων τόσο στη Μύκονο όσο και στην Αθήνα. Η τελευταία φορά που ο φακός τους απαθανάτισε μαζί ήταν στις αρχές Ιουνίου, στο γαμήλιο πάρτι καλών τους φίλων στη Μαλακάσα.

Στο γαμήλιο πάρτι στη Μαλακάσα.

«Θέλουμε να πιστεύουμε πως υπάρχει ακόμα ελπίδα, όλοι γύρω τους εύχονται να ξεπεράσουν την κρίση στη σχέση τους» εξομολογείται η ίδια πηγή στο okmag. «Ήταν τόσο ταιριαστοί, δύο τόσο χαρισματικοί άνθρωποι, ένα αξιοζήλευτο ζευγάρι. Τους αξίζει να είναι ευτυχισμένοι» ανέφερε στο okmag η ίδια πηγή.

Με κοινή προσπάθεια φαίνεται πως ξεπεράστηκε η κρίση του καλοκαιριού αλλά όχι μόνιμα. Έτσι, την Τρίτη το πρωί έγινε γνωστό το διαζύγιό τους.

Η Ελενώρα Ζουγανέλη και ο Σπύρος Δημητρίου σε στιγμές ευτυχίας

Φωτογραφίες: NDP

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ