Η χαρά του ζευγαριού δεν κρύβεται, καθώς περιμένουν το μωρό που θα ολοκληρώσει την ευτυχία τους. Η Δανάη Μιχαλάκη και ο Γιώργος Παπαγεωργίου δύο χρόνια μετά τον γάμο τους ανακοίνωσαν ότι θα γίνουν γονείς.

Τα ευχάριστα έγιναν γνωστά μέσα από φωτογραφίες της μέλλουσας μαμάς στο Instagram να διαγράφεται η φουσκωμένη της κοιλιά.

Διάλεξαν μια ημερομηνία που σημαίνει πολλά τόσο για τη Δανάη Μιχαλάκη όσο και για τον Γιώργο Παπαγεωργίου. Πρόκειται για την ημέρα των γενεθλίων της ηθοποιού, την οποία είχαν επιλέξει για να πραγματοποιήσουν και τον πολιτικό τους γάμο στη Σύρο. Είναι η ίδια ημερομηνία που ο Γιώργος Παπαγεωργίου είχε κάνει και την πρόταση γάμου στην αγαπημένη του Δανάη.

Το okmag κάνει μια αναδρομή στο love story του ζευγαριού και σε φωτογραφίες που μαρτυρούν τον έρωτά τους.

Η γνωριμία τους

«Τη Δανάη τη γνώρισα εκτός χώρου, στη Σύρο, ένα καλοκαίρι που είχα πάει διακοπές με την αδερφή μου. Τυχαία μέσω μίας παρέας τη γνώρισα σε ένα μπαρ που δούλευε η Δανάη», είχε από καλύψει ο Γιώργος Παπαγεωργίου στην εκπομπή «Mega Καλημέρα». Ωστόσο μέχρι το πρώτο τους ραντεβού πέρασαν 7 μήνες. «Εκείνο το βράδυ λίγο τα είπαμε και μετά από 7 μήνες βγήκαμε ένα ραντεβού. Δεν είχαμε πολλούς κοινούς φίλους οπότε κάπως ξαναβρεθήκαμε, είπαμε να πάμε για ένα ποτό, και κάπως έτσι προέκυψε», περιέγραψε.

Όταν ο Γιώργος Παπαγεωργίου έκανε πρόταση γάμου στη Δανάη Μιχαλάκη

Έναν χρόνο πριν από τον γάμο τους, ανήμερα των γενεθλίων της Δανάης, ο Γιώργος Παπαγεωργίου της είχε ζητήσει να παντρευτούν. «Δεν ήταν κάτι εντελώς ξαφνικό, το είχαμε συζητήσει. Η έκπληξη όμως υπήρχε. Δεν το περίμενε πότε θα γίνει. Η πρόταση γάμου έγινε έναν χρόνο πριν, στα γενέθλιά της σε μια παραδοσιακή ρομαντική ταβέρνα. Εκεί υπό τους ήχους δύο κανταδόρων, της έδωσα το μονόπετρο. Υπάρχει όμως και μια λεπτομέρεια, που παραλίγο να χαλάσει αυτήν την ρομάντζα.

Είχα πάρει ένα κουτί για το δαχτυλίδι και μέσα υπήρχε ένα φωτάκι, το οποίο φώτιζε διακριτικά κι ωραία το μονόπετρο, αν άνοιγες το κουτί από την σωστή μεριά. Έτσι όπως ήταν το κουτί, η Δανάη πήγε να το ανοίξει από την κάτω μεριά με αποτέλεσμα να χαλάσει όλο το εφέ. Της είπα “όχι μη”. Οπότε ήταν καντάδα και μετά “α δεν το πιστεύω”», περιέγραφε στο «Χαμογέλα και πάλι» η ηθοποιός και frontman των Polkar.

Ο γάμος του ζευγαριού στη Σύρο

Τον Αύγουστο του 2021 ο Γιώργος Παπαγεωργίου και η Δανάη Μιχαλάκη παντρεύτηκαν με πολιτικό γάμο στο Δημαρχιακό Μέγαρο Ποσειδωνίας, στην έπαυλη Τσιροπίνα στη Νετλαγκράτσια στη Σύρο. Το ερωτευμένο ζευγάρι ανέβηκε τα σκαλιά του δημαρχείου έχοντας στο πλευρό τους τα αγαπημένα τους πρόσωπα.

Ο γάμος έγινε ανήμερα των γενεθλίων της ηθοποιού και τον τέλεσε η δημοτική σύμβουλος, Ειρήνη Δράκου που ήταν η δασκάλα της Δανάης Μιχαλάκη στην Ερμούπολη. Η νεαρή ηθοποιός που κατάγεται από το νησί της Σύρου και έζησε εκεί τα μαθητικά της χρόνια, έχει μεγάλη αδυναμία στη δασκάλα της.

Το ζευγάρι ήταν ντυμένο στα λευκά με τον γαμπρό να έχει επιλέξει ένα λευκό κοστούμι με λευκό πουκάμισο –χωρίς γραβάτα και η νύφη ένα λευκό μακρύ νυφικό. Στο πλευρό της η Δανάη Μιχαλάκη είχε αρκετούς συναδέλφους από τη σειρά «Άγριες Μέλισσες».

Το ταξίδι του μέλιτος στην Ιταλία

Λίγες ημέρες μετά τον γάμο του το ζευγάρι βρίσκεται στην Ιταλία για ταξίδι του μέλιτος.

Η εγκυμοσύνη

Η ανακοίνωση της εγκυμοσύνης ήρθε στις 7 Αυγούστου του 2023. Η Δανάη Μιχαλάκη αποκάλυψε την τριπλή χαρά που βιώνε και αποκάλυψε ότι θα γίνει μαμά μέσα από φωτογραφίες που άφηνε τη φουσκωμένη της κοιλιά να φανεί.

«Σήμερα γιορτάζω γενέθλια και επέτειο γάμου. Φέτος όμως γιορτάζω τριπλά! Γενέθλια, επέτειο και ερχομό… μπιζελιού!», έγραψε η ηθοποιός ποζάροντας στα γαλανά κυκλαδίτικα νερά στη Φολέγανδρο και τον σύζυγό της να μιλά για την ευτυχία που περιμένουν στη ζωή τους.

Διαβάστε επίσης:

Δανάη Μιχαλάκη: Το σχόλιο της Μαρίας Κίτσου για την εγκυμοσύνη της μας ξύπνησε μνήμες από τις «Άγριες Μέλισσες»

Γιώργος Παπαγεωργίου: H τρυφερή φωτογραφία της Δανάης Μιχαλάκη με φουσκωμένη κοιλιά – «Η ευτυχία είναι αυτό που περιμένουμε»

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ