Ο Χρήστος Βασιλόπουλος και η σύντροφός του Σάρα Κόνερ αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους στην προσωπική τους ζωή έπειτα από έξι χρόνια κοινής πορείας και την απόκτηση του γιου τους, Απόλλωνα.

Ο χωρισμός του ζευγαριού μετράει πλέον μήνες, αφού στο ρεπορτάζ του ο διευθυντής του περιοδικού ΟΚ! Νίκος Γεωργιάδης επισήμανε ότι το ζευγάρι χώρισε τον περασμένο Νοέμβρη.

Ο Χρήστος Βασιλόπουλος γνώρισε τη Σάρα Κόνερ μέσω dating app

Ο Χρήστος Βασιλόπουλος με την Αμερικανίδα celebrity hair colourist και hair extension Σάρα Κόνερ γνωρίστηκαν μέσω του dating app Raya. Πρόκειται για μια ιδιωτική εφαρμογή κοινωνικής δικτύωσης που προορίζεται για celebrities και για ανθρώπους που ασχολούνται με τη showbiz, η οποία κυκλοφόρησε για πρώτη φορά το 2015.

«Με τη γυναίκα μου γνωρίστηκα σε dating app. Δεν είναι κρυφό. Γνωριστήκαμε μέσω μιας εφαρμογής γνωριμιών και αρχίσαμε να βγαίνουμε, αγαπηθήκαμε, ερωτευτήκαμε, χωρίσαμε και τα βρήκαμε ξανά» έλεγε ο ηθοποιός τον περασμένο Απρίλιο στην εκπομπή Night Out.

Παλαιότερα στο The 2night show είχε αναφέρει: «Υπάρχουν πάρα πολλά dating apps στην Αμερική και είναι της μόδας. Μπορώ να σου πω ότι ο κόσμος στην Αμερική πια δε βγαίνει έξω να γνωριστεί. Νομίζω ότι μου άρεσε η φωτογραφία της, είδα ότι της είχα αρέσει κι εγώ και μας έκανε match και βγήκαμε έξω για μια σαλάτα. Όταν ήμουν στο Nomads ήταν στην Αμερική. Είδε όλα τα επεισόδια χωρίς να ξέρει γρι ελληνικά».

Η γέννηση του γιου τους

Τον Απρίλιο του 2020 ο Χρήστος Βασιλόπουλος γνωστοποίησε ότι θα γινόταν πατέρας με μια ανάρτηση με τη σύντροφό του με φουσκωμένη κοιλιά.

Λίγους μήνες αργότερα, τον Ιούνιο του 2020 γεννήθηκε ο γιος του ζευγαριού με τον ηθοποιό να τον αποκαλεί «θαύμα», το μεγαλύτερο κεφάλαιο της ζωής του και τον λόγο που θα ζει από τότε και στο εξής.

Ο λόγος που δεν παντρεύτηκαν

Η Σάρα Κόνερ σε συνέντευξή της μαζί με τον Χρήστο Βασιλόπουλο στο περιοδικό ΟΚ! είχε εξηγήσει ότι δεν ήθελε να παντρευτούν. «Δεν ήθελα. Δεν είμαι η γυναίκα που ονειρευόταν γάμους και νυφικά. Εξάλλου ο Χρήστος είχε παντρευτεί μια φορά στο παρελθόν», έλεγε τον περασμένο Ιούλιο.

Η βάφτιση του γιου τους στην Ελλάδα

Τον Ιούνιο του 2022 ο Χρήστος Βασιλόπουλος και η Σάρα Κόνερ βάφτισαν τον γιο τους στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στη Μεσσηνία δίνοντάς του το όνομα Απόλλωνας.

Η βάφτιση του μικρού έγινε σε πολυτελές θέρετρο της Πελοπονήσσου και κοντά στο ζευγάρι βρέθηκαν φίλοι και αγαπημένα πρόσωπα.

Η τελευταία κοινή φωτογραφία του ζευγαριού

Η πιο πρόσφατη κοινή φωτογραφία που έχει δημοσιεύσει ο Χρήστος Βασιλόπουλος με τη Σάρα Κόνερ είναι από τον περασμένο Δεκέμβριο, με τον γιο τους στην αγκαλιά του Άγιου Βασίλη κι εκείνους δίπλα του χαμογελαστούς. «Το ζευγάρι είχε χωρίσει από τον Νοέμβριο, αλλά συνέχιζαν να μένουν κάτω από την ίδια στέγη στο Μπέβερλι Χιλς. Ο Χρήστος Βασιλόπουλος έφυγε από το σπίτι πριν από 2,5 μήνες και έχει νοικιάσει έναν δικό του χώρο. Έχουν μια άτυπη συνεπιμέλεια στον Απόλωννα», ανέφερε ο Νίκος Γεωργιάδης στην εκπομπή «Πρωινό μας» μιλώντας για τον χωρισμό τους.

Διαβάστε επίσης:

Αυτό είναι το dating app με το οποίο ο Χρήστος Βασιλόπουλος γνώρισε τη σύντροφό του

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ