Μέσα από τις 275 σελίδες της αυτοβιογραφίας της, The Woman in me, που κυκλοφόρησε την προηγούμενη εβδομάδα, η 41χρονη Αμερικανίδα ποπ σταρ, Μπρίτνεϊ Σπίαρς, το ονειροπόλο κορίτσι από τη Λουιζιάνα που κατάφερε να εκτοξευτεί στην κορυφή της μουσικής βιομηχανίας, επιχειρεί με ωμή ειλικρίνεια και χωρίς περιστροφές να φωτίσει πιο σκοτεινές περιόδους της ζωής της.

Ανάμεσα σε άλλα, η Μπρίτνεϊ Σπίαρς αναφέρεται στη σύντομη αλλά γεμάτη πάθος σχέση με τον Κόλιν Φάρελ.

«Τις εβδομάδες μετά τον χωρισμό μας με τον Τζάστιν (σ.σ. Τίμπερλεϊκ), εκείνος είχε καταλήξει να κοιμηθεί με έξι-επτά κορίτσια – ή, τουλάχιστον, έτσι είχα ακούσει. Ήμουν ερωτευμένη μαζί του, καταλάβαινα γιατί είχε τόσο πολλή πέραση. Αποφάσισα ότι αφού το έκανε εκείνος, έπρεπε να προσπαθήσω κι εγώ να “βγω” εκεί έξω.

Εκείνο τον χειμώνα είχα δει έναν τύπο που πίστευα ότι είναι όμορφος και ένας φίλος είπε ότι είχα καλό γούστο. “Το όνομά του είναι Κόλιν Φάρελ”, με ενημέρωσε, “γυρίζει μια ταινία αυτή την περίοδο”. Μπήκα στο αυτοκίνητο και πήγα εκεί που γίνονταν τα γυρίσματα της ταινίας δράσης S.W.A.T. Ποια νόμιζα ότι ήμουν; Όταν με είδε ο σκηνοθέτης, μου είπε “έλα να κάτσεις στην καρέκλα μου”! Αυτό έκανα και παρακολούθησα το γύρισμα. Ήρθε ο Κόλιν και μου είπε: “Έχεις τίποτα συμβουλές για το τι έπρεπε να κάνω εδώ;”. Καταλήξαμε να έχουμε μια έντονη σχέση που κράτησε δύο εβδομάδες. Δεν μπορούσαμε να κρατήσουμε τα χέρια μας ο ένας μακριά από τον άλλο, τόσο παθιασμένοι, σαν να βρισκόμασταν σε μάχη», περιγράφει.

Διαβάστε περισσότερα στο περιοδικό ΟΚ! που κυκλοφορεί στα περίπτερα!

Διαβάστε επίσης:

Μπρίτνεϊ Σπίαρς: «Ο Τζάστιν Τίμπερλεϊκ δεν ήθελε να γίνει πατέρας και για αυτό έκανα έκτρωση»

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ