Μέσα από τη νέα της αυτοβιογραφία My Name Is Barbra, η 81χρονη βραβευμένη με δύο Όσκαρ σταρ, Μπάρμπρα Στρέισαντ, ειλικρινής και απελευθερωμένη, μιλάει για τους άντρες που συνέβαλαν στο να γίνει αυτό που είναι σήμερα, ξεκινώντας από τον πατέρα της που δεν πρόλαβε να γνωρίσει.

«Δεν γνώρισα ποτέ τον πατέρα μου. Δεν υπάρχουν φωτογραφίες του να με κρατάει σαν μωρό. Πάντα αναρωτιόμουν πώς θα μπορούσε να μοιάζει. Χρόνια αργότερα, η μητέρα μου μου είπε ότι για μήνες μετά τον θάνατό του συνέχιζα να σκαρφαλώνω στο παράθυρο περιμένοντάς τον να γυρίσει στο σπίτι. Με τον έναν ή τον άλλο τρόπο, ακόμα περιμένω».

Έλιοτ Γκουλντ

«Στις πρόβες στο Θέατρο New Amsterdam της Νέας Υόρκης, είδα έναν ψηλό νεαρό άντρα με σκούρα σγουρά μαλλιά, που είχε τον πρωταγωνιστικό ρόλο. Αυτός ήταν ο Έλιοτ Γκουλντ. Είχε γλυκό χαμόγελο και ζεστά καστανά μάτια. Μια μέρα, βγαίνοντας από τον κινηματογράφο που είχαμε πάει, χιόνιζε. Περπατούσαμε στο Rockefeller Center όταν ξαφνικά έσκυψε, πήρε λίγο χιόνι, άρχισε να με κυνηγάει και να παίζουμε χιονοπόλεμο στις 2.00 το πρωί. Ζήτησε να κάνουμε ανακωχή, ήρθε κοντά μου, έπλυνε το πρόσωπό μου με χιόνι και μετά με φίλησε πολύ απαλά. Ήταν τόσο ρομαντικό, σαν σκηνή από ταινία. Ήμουν 19 ετών και εκείνος 23, κάτι που πιθανότατα με τράβηξε πάνω του».

Ρόμπερτ Ρέντφορντ

«Ένιωθα κάτι να με τραβάει προς εκείνον, αλλά όχι λόγω της εμφάνισής του. Άλλωστε, άντρες με ξανθά μαλλιά και μπλε μάτια δεν ήταν ποτέ ο τύπος μου. Πίστευα ότι ήταν πολύ όμορφος. Θεληματικό πιγούνι, πολύ ωραία δόντια. Αλλά αυτό που με ιντρίγκαρε περισσότερο στον Μπομπ ήταν η πολυπλοκότητά του. Δεν ξέρεις ποτέ τι σκέφτεται, και αυτό είναι που τον κάνει σαγηνευτικό και στον κινηματογράφο. Ενδιαφερόμασταν πραγματικά ο ένας για τον άλλο και πιστεύω ότι αυτό φάνηκε και στη μεγάλη οθόνη».

Ομάρ Σαρίφ

«O Ομάρ Σαρίφ ήταν χαρισματικός, γοητευτικός, με αστραφτερό χαμόγελο. Όταν ξεκίνησα να κάνω πρόβες μαζί του σκέφτηκα ότι ήταν αγενής. Δεν κάλυπτε το στόμα του όταν έβηχε. Δεν έχω ιδέα τι έκανα και μαγεύτηκε από μένα. Τίποτα μάλλον. Όταν κάποιος σου δείχνει προσοχή, σου βγάζει τη θηλυκότητά σου. Και όσο περισσότερο γοητευόταν εκείνος από μένα, άλλο τόσο γοητευόμουν κι εγώ από εκείνον».

Διαβάστε περισσότερα στο περιοδικό ΟΚ! που κυκλοφορεί στα περίπτερα!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ