Είναι οξυδερκής με αιχμηρή πένα και μια συστολή στην προσωπική της ζωή. Ο λόγος για την Αθηναΐς Νέγκα που όσο αθόρυβα παντρεύτηκε πριν από πέντε χρόνια τον αγαπημένο της, Γιάννη, τόσο αθόρυβα τράβηξε δρόμους χωριστούς από εκείνον. Άνθρωπος με χιούμορ και μια εσωτερική ανάγκη να προστατεύσει τα απιδιά της, η γνωστή δημοσιογράφος παραδέχεται ότι σε ένα χωρισμό φταίνει και οι δυο και δηλώνει πως θέλει «να συνεχίσει να έχει μια καλή επικοινωνία με τον άντρα της». Ωστόσο, η Αθηναΐς Νέγκα είχε κάνει και μια προφητική ανάρτηση λίγους μήνες πριν από τον χωρισμό της.

Το ζευγάρι είναι μαζί εδώ και πολλά χρόνια και παρά τα 14 χρόνια διαφοράς που έχει έδειχνε να περνά όμορφες στιγμές μαζί. Τόσο η Αθηναϊς Νέγκα όσο και ο πρώην πλέον σύζυγός της, Γιάννης είναι άνθρωποι χαμηλών τόνων. Οι δυο τους σπάνια εμφανίζονταν μαζί σε κάποιο κοσμικό κάλεσμα. Προσπαθούσαν να κρατούν τις όμορφες στιγμές τους μόνο για τους ίδιους.

Έτσι ακριβώς έγινε και με τον γάμο τους. Το ζευγάρι παντρεύτηκε το καλοκαίρι του 2017 χωρίς να τους πάρει κανείς χαμπάρι. Η Αθηναΐς Νέγκα αποκάλυψε τα ευχάριστα λίγους μήνες μετά, τον Οκτώβριο του ίδιου χρόνου με μια λακωνική ανάρτηση στο Instagram.

Έναν χρόνο μετά οι δυο τους απέκτησαν μαζί την κόρη τους. Η μικρή είναι η αδυναμία της οικογένειας. Η δημοσιογράφος έχει ακόμη μια μεγαλύτερη κόρη που μένει φυσικά μαζί τους.

Η προφητική ανάρτηση λίγους μήνες πριν από τον χωρισμό

Και μπορεί το ζευγάρι να έχει ελάχιστες κοινές φωυογραφίες στα social media, τον περασμένο Μάη, όμως οι δυο τους έκαναν μια κοινή εμφάνιση σε παρουσίαση βιβλίου.

Η Αθηναΐς Νέγκα μάλιστα έκανε μια προφητική ανάρτηση αναφέροντας χαρακτηριστικά για τον σύζυγό της: «δεν εχω ιδέα αν θα καταφέρουμε να είμαστε μαζί για πάντα».

Η ανάρτηση που έκανε λίγους μήνες πριν από τον χωρισμό:

«Εγώ και ο τυχερος σύζυγος βγαίνουμε ελάχιστα έξω. Εγώ και ο τυχερός σύζυγος έχουμε συνεπώς ελάχιστες κοινές φωτογραφίες. Εγώ και ο τυχερός σύζυγος είμαστε ομάδα με καλές και κακές μέρες, δεν εχω ιδέα αν θα καταφέρουμε να είμαστε μαζί για πάντα αλλά ελπίζω να έχει σχετική επιτυχία η συνύπαρξη και να μην μισήσουμε ο ένας τον άλλον ιδιαίτερα, οποιαδήποτε άλλη εξέλιξη είναι ανθρώπινη, ο,τι και όπως μπορεί ο καθένας.

Θα κρατήσω, λοιπόν, αυτές τις σπάνιες φωτό για κάθε ενδεχόμενο. Κάθε ομάδα χρειάζεται στιγμιότυπα για την ιστορία της. Από την παρουσίαση του βιβλίου της @mariapanagopoulou_ Το απωθημένο φυγείν αδύνατον των @psichogiosbooks που ήταν ο λόγος να βγούμε. Διακρίνονται ποτά και το πώς χαίρομαι με περίπου το τίποτα ενώ ο τυχερός σύζυγος αγέρωχος, με χαρακτηριστική απάθεια και την έκφραση της ιώβειας υπομονής παρίσταται -ως πότε άραγε;», είχε αναφέρει χαρακτηριστικά.

Πέντε περίπου μήνες μετά από αυτήν την ανάρτηση η Αθηναΐς Νέγκα αποκάλυψε πως θα τραβήξει δρόμους χωριστούς με τον σύζυγό της,