Στις 16 Μαΐου κυκλοφόρησε το ντοκιμαντέρ του Netflix, «Άννα Νικόλ Σμιθ: Δεν με ξέρεις», μέσα από το οποίο ξετυλίγεται το κουβάρι της πολυτάραχης ζωής του διάσημου μοντέλου. Η Άννα Νικόλ Σμιθ πάντα υποδυόταν έναν ρόλο. Ήδη από τα 5 της χρόνια είχε εμμονή με τη Μέριλιν Μονρό. Δεν ήθελε απλά να της μοιάσει, αλλά να ζήσει τη ζωή της. Δυστυχώς, και τον θάνατό της. Στα 39 της βρέθηκε νεκρή στο κρεβάτι της ύστερα από υπερβολική δόση ηρεμιστικών και αναλγητικών χαπιών.

Η απόλυτη φαντασίωση των αντρών

«Μεγάλωσα στην πόλη Μεχάια του Τέξας, λίγο έξω από το Χιούστον. Στο Λύκειο δεν ήμουν ιδιαίτερα δημοφιλής, δεν είχα στήθος. Ζούσα σε διαφορετικά σπίτια. Έμενα κυρίως με τη θεία μου λόγω της κατάστασης με τη μαμά και τον πατριό μου στο σπίτι μας» περιγράφει η ίδια. «Από μικρή λαχταρούσε την προσοχή όλων. Το πραγματικό της όνομα ήταν Βίκι Λιν. Έτσι την ξέρω εγώ» αποκαλύπτει ο θείος της Τζορτζ Μπιλ. Πάντα αντιλαμβανόταν την απήχηση που είχε στο αντρικό φύλο. «Πηγαίναμε στο εμπορικό κέντρο και ορκίζομαι ότι 50 άντρες και αγόρια περπατούσαν πίσω μας. Λάτρευε να γίνεται το αντικείμενο της προσοχής. Γεννήθηκε όμορφη. Ξεκίνησα να έχω προβλήματα μαζί της όταν μπήκε στην εφηβεία. Το έσκαγε κρυφά από το σπίτι τα βράδια» εξομολογείται η μητέρα της Βέρτζι.

Η πόλη που μεγάλωσε ήταν πολύ μικρή για να χωρέσει τα μεγάλα της όνειρα. Δεν της άρεσε η στερημένη ζωή της. Ήθελε να βγάζει τα δικά της χρήματα και κανείς δεν θα της έλεγε τι να κάνει. Εγκατέλειψε το σχολείο και έπιασε δουλειά ως σερβιτόρα. Εκεί γνώρισε τον 18χρονο Μπίλι Σμιθ. Ήταν ο μάγειρας του εστιατορίου. Όταν κάποια στιγμή αρνήθηκε να τη συνοδεύσει στο σπίτι της, εκείνη απόρησε, σχεδόν θύμωσε. Τον κυνήγησε και τελικά κατέληξε να τον παντρευτεί. «Παντρεύτηκα στα 17 μου. Πίστευα ότι ήμουν ερωτευμένη. Θεέ μου, με ζήλευε τόσο πολύ. Δεν μπορούσα να πάω πουθενά. Ήμουν κλειδωμένη στο σπίτι του όταν πήγαινε στη δουλειά. Ένιωθα τόσο μόνη, οπότε σκέφτηκα ότι αν κάνω ένα μωρό, δεν θα είμαι ποτέ ξανά μόνη. Πέταξα τα χάπια (σ.σ. αντισυλληπτικά) και έμεινα έγκυος». Στις 22 Ιανουαρίου 1986 γεννήθηκε ο γιος της Ντάνιελ. Ο γάμος της Άννα Νικόλ Σμιθ με τον Μπίλι Σμιθ δεν κράτησε πολύ, έναν χρόνο αργότερα ήταν και πάλι ελεύθερη.

Διαβάστε περισσότερα στο περιοδικό ΟΚ! που κυκλοφορεί στα περίπτερα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ