Το τέλος ενός μεγάλου έρωτα διαδραματίστηκε τις τελευταίες μέρες στην ελληνική showbiz με την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου και τον Στάθη Σχίζα να τραβούν δρόμους χωριστούς. Το αγαπημένο ζευγάρι που αποκαλύφθηκε μέσα από το περσινό Survivor αποφάσισε να δώσει τέλος στο δυνατό Love story του, με την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου και τον Στάθη Σχίζα να συνεχίζουν, ωστόσο, να έχουν καλές σχέσεις.

Την αποκάλυψη για τον χωρισμό του ζευγαριού έκανε ο Νίκος Γεωργιάδης στην εκπομπή «Πρωινό μας» επιβεβαιώνοντας τις φήμες που είχαν κυκλοφορήσει εδώ και μέρες. Ο νικητής του πέμπτου Survivor στον ΣΚΑΪ μάλιστα έκανε τις πρώτες δηλώσεις μετά τον χωρισμό, αποκαλύπτοντας ότι διατηρεί καλές σχέσεις με την Αλεξάνδρα. Η ίδια επιβεβαίωσε τα λεγόμενά του στο okmag.

Η δήλωση του Στάθη Σχίζα μετά τον χωρισμό

Οι δημοσιογράφοι συνάντησαν τον Στάθη Σχίζα το βράδυ της Τρίτης, καθώς ο ίδιος είχε προγραμματισμένο γύρισμα για την εκπομπή «The 2 Night Show». Εκείνος φανερά αμήχανος στην ερώτηση που του έκαναν για τον χωρισμό, ανέφερε για την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: «Είχαμε πάει για φαγητό. Έχουμε καλές σχέσεις».

Η απάντηση της Αλεξάνδρας Παναγιώταρου

Το okmag επικοινώνησε με την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου που με τη σειρά της δήλωσε: «Πράγματι έχουμε καλή σχέση με τον Στάθη. Δεν είμαστε τσακωμένοι. Από εκεί και έπειτα όμως δεν θέλω να μιλάω για τα προσωπικά μου».

Πώς ξεκίνησε το love story της Αλεξάνδρας Παναγιώταρου και του Στάθη Σχίζα

Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου και ο Στάθης Σχίζας ήταν ήδη ενάμιση χρόνο μαζί όταν αποκαλύφθηκε ο έρωτάς τους. Η απόσταση μάλιστα, λόγω της συμμετοχής του 30χρονου επιχειρηματία στο Survivor, όπου βρήκε νικητής, τους έδεσε ακόμα περισσότερο. Το ζευγάρι φωτογραφήθηκε μάλιστα για πρώτη φορά μαζί το καλοκαίρι του 2022 για το περιοδικό ΟΚ! και αποκάλυψε πώς μια φιλική γνωριμία, εξελίχθηκε σε έναν φλογερό έρωτα.

«Γνωριστήκαμε πριν από επτά χρόνια περίπου μέσω μιας κοινής φίλης. Την είχα σταμπάρει από τότε. Είδα φως και μπήκα την κατάλληλη στιγμή. Μου άρεσε από την πρώτη στιγμή που την είδα αλλά δεν της έδειξα το ενδιαφέρον μου τότε για – τί ήταν σε σχέση και ήθελα να είμαι κύριος. Δεν ήθελα να νομίζει ότι είμαι κανένας πέφτουλας. Όλα αυτά τα χρόνια ήμασταν φίλοι και στα social media, οπότε παρακολουθούσα τη ζωή και την εξέλιξή της. Παράλληλα ρωτούσα πάντα την κοινή μας φίλη για την Αλεξάνδρα και περίμενα. Έλεγα “πού θα πάει. Αν χωρίσει κάποια στιγμή, θα κάνω κίνηση”», είχε αποκαλύψει ο Στάθης Σχίζας.

Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου με τη σειρά της είχε δηλώσει: «Όταν χώρισα (σ.σ. πήρε διαζύγιο από τον Αριστομένη Γιαννόπουλο), έκανε κάποιες κινήσεις, εγώ όμως ήθελα να ζήσω λίγο τη ζωή μου ως single γιατί μόλις είχα βγει από έναν γάμο και μια μακροχρόνια σχέση. Επειδή μάλιστα όλα αυτά συνέβαιναν στη ζωή μου σε μια περίοδο που ήμουν μικρή και οι φίλες μου ελεύθερες, ήθελα να ζήσω λίγο μόνη μου. Έμεινα λοιπόν μόνη και έπειτα από κάποιο διάστημα έδεσε το γλυκό. Θυμάμαι ότι είχαμε φοβερή χημεία στην παρέα, μου έβγαζε όμως και κάτι ερωτικό. Είχε τα στοιχεία του άντρα που ήθελα να είμαι μαζί του».

Όπως είχαν αποκαλύψει οι δυο τους δεν σκέφτονταν το σενάριο ενός γάμου, αλλά ήθελαν πολύ να ζήσουν τον έρωτά τους. Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου μάλιστα είχε στηρίξει πολύ τον σύντροφό της όσο ήταν στο Survivor και είχε βρεθεί κοντά του στον τελικό στο Γαλάτσι.

Έπειτα από τη νίκη στο reality επιβίωσης οι δυο τους ξεκίνησαν τα ταξίδια εντός και εκτός Ελλάδας. Το ζευγάρι επισκέφθηκε την Ιταλία, αλλά και το Βουκουρέστη στη Ρουμανία, ενώ πέρασαν το περσινό καλοκαίρι με βουτιές στα ελληνικά νησιά.

Διαβάστε επίσης:

Μόνο στο okmag! Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου απαντά στις δηλώσεις του Στάθη Σχίζα μετά τον χωρισμό

Είναι οριστικό! Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου και ο Στάθης Σχίζας χώρισαν

Φωτογραφίες: NDP.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ