Ο σχεδιαστής Στέλιος Κουδουνάρης βρίσκεται σε συζητήσεις για να σχεδιάσει το σύνολο της Silia Kapsis που θα εκπροσωπήσει την Κύπρο στη Eurovision 2024 με το Liar.

«Το τραγούδι είναι καταπληκτικό και η Silia είναι ένα πολύ ωραίο και φρέσκο κορίτσι»

«Η αλήθεια είναι ότι συζητάμε να σχεδιάσω το σύνολο της Silia Kapsis στην συμμετοχή της με την Κύπρο στη Eurovision. Εύχομαι να καταλήξουμε και όντως να το κάνω γιατί ό,τι αφορά την Κύπρο είναι πάντα κάτι που με ενδιαφέρει. Το τραγούδι είναι καταπληκτικό και η Silia είναι ένα πολύ ωραίο και φρέσκο κορίτσι. Νομίζω θα πάει πολύ καλά και θα αρέσει πολύ στον κόσμο. Μου αρέσει πάρα πολύ», δήλωσε ο Στέλιος Κουδουνάρης.

Ο σχεδιαστής ο οποίος και τη φετινή σεζόν βρίσκεται στην κριτική επιτροπή του My style rocks δεν αποκάλυψε στοιχεία γύρω από το τι σκέφτεται για τη Silia Kapsis και το look της στη Eurovision 2024.

«Έχω κάποια πράγματα στο μυαλό μου που εάν και εφόσον προχωρήσουν θα δοκιμάσουμε διάφορα πράγματα και σίγουρα θα είναι κάτι που αντικατοπτρίζει και την ηλικία της -είναι ένα μικρό κορίτσι- και το τραγούδι και το σύνολο θα πρέπει να εξυπηρετεί και τις χορευτικές κινήσεις που φαντάζομαι θα είναι έντονες από ότι έχω καταλάβει».

«Με χαρά θα σχεδίαζα ρούχο για τη Μαρίνα Σάττι»

Όσο για την ελληνική συμμετοχή με τη Μαρίνα Σάττι και το «Ζάρι», ο Στέλιος Κουδουνάρης δηλώσει:

«Έχω ακούσει το “Ζάρι” της δικής μας συμμετοχής στη Eurovision και μου αρέσει πάρα πολύ. Με χαρά θα σχεδίαζα κάποιο ρούχο για τη Μαρίνα Σάττι, αλλά αφού μιλάμε για την Κύπρο δεν νομίζω ότι θα μπορούσε να γίνει σε δύο χώρες. Νομίζω είναι λίγο περίεργο», πρόσθεσε.

Διαβάστε επίσης:

Μαρίνα Σάττι: Το εύρημα για την παρουσίαση του τραγουδιού της στη Eurovision 2024

Βασίλειος Κωστέτσος για Μαρίνα Σάττι: «Στη σκηνή θα τη φανταζόμουν γυμνή, θα έχει καλύτερη επιτυχία»

Μαρίνα Σάττι: Πόσο κόστισαν τα Gaultier σύνολα που επέλεξε στο video clip για το «Ζάρι»;

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ