Με αέρα νικητή πόζαρε ο Στέφανος Τσιτσιπάς δίπλα σε ένα λευκό ηλεκτρικό αυτοκίνητο της εταιρίας του Ίλον Μασκ. Ο Έλληνας τενίστας ήταν ντυμένος στα λευκά και ταίριαζε απόλυτα με το λευκό χρώμα του Tesla του. Το συγκεκριμένο αυτοκίνητο είναι το αγαπημένο του και μάλιστα το έχει βαφτίσει «Τζούλιους».

«Τα αυτοκίνητα λένε πολλά για εμάς», σημείωσε στη λεζάντα ο Στέφανος Τσιτσιπάς που λίγες ημέρες νωρίτερα κατέκτησε τον δεύτερο τίτλο του σε τουρνουά του Μόντε Κάρλο. Ο Έλληνας τενίστας πέτυχε το πολυπόθητο repeat και επανέλαβε την περσινή του επιτυχία στο πρώτο χωμάτινο Master της σεζόν, κατακτώντας παράλληλα έναν τίτλο μετά από σχεδόν έναν χρόνο.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς πόζαρε δίπλα στο Tesla του λίγες ημέρες μετά την ανακοίνωση της εξαγοράς του Twitter από τον Ίλον Μασκ.

Η απόφαση του 50χρονου επιχειρηματία έστρεψε την προσοχή στα αυτοκίνητα της εταιρίας του αλλά ο αντίκτυπος φαίνεται πως ήταν αρνητικός. Χαρακτηριστικό είναι ότι την περασμένη Τρίτη η μετοχή της σημείωσε μεγαλύτερη του 12% πτώση χάνοντας έτσι περίπου 126 δισεκατομμύρια δολάρια σε αξία.

Αυτό βέβαια δεν πτοεί την αγάπη του 23χρονου τενίστα για τα συγκεκριμένα αυτοκίνητα αφού είναι κάτοχος του «Τζούλιους» για περισσότερα από δύο χρόνια. Ποτέ άλλωστε δεν έκρυψε την αγάπη του για τα ακριβά και γρήγορα αυτοκίνητα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ