Σε χριστουγεννιάτικο gala με τον σύζυγό της Θέμη Σοφό βρέθηκε προ ημερών η Σταματίνα Τσιμτσιλή. Συγκεκριμένα η Ελληνική Ένωση Επιχειρηματιών (Ε.ΕΝ.Ε.) συνδύασε τον εορτασμό των 35 χρόνων της με τα Χριστούγεννα σε μια βραδιά στο Ecali Club. Το παρών έδωσαν οι σημαντικότεροι επιχειρηματίες της χώρας και η βραδιά είχε μια γερή δόση από Christmas spirit.

Παρουσιάστρια ήταν η Σταματίνα Τσιμτσιλή που βρέθηκε εκεί με τον σύζυγό της Θέμη Σοφό.

Toυς καλεσμένους υποδέχτηκε ο Πρόεδρος της Ε.ΕΝ.Ε. και Πρόεδρος EFA GROUP, Κρίστιαν Χατζημηνάς.

Ο Πρόεδρος της ΕΕΝΕ Κρίστιαν Χατζημηνάς στον εναρκτήριο λόγο του.

Επίτιμoι καλεσμένοι ήταν η Υπουργός Παιδείας & Θρησκευμάτων Νίκη Κεραμέως και ο διακεκριμένος σεναριογράφος και σκηνοθέτης Σωτήρης Τσαφούλιας των επιτυχιών «Κοινός Παρανομαστής» και «Ετερος εγώ».

Η Δόμνα Μιχαηλίδου, ο Δρ.Βασίλης Αποστολόπουλος, η Νίκη Κεραμέως και ο Θάνος Πλεύρης.

Toυς καλεσμένους υποδέχτηκε ο Πρόεδρος της Ε.ΕΝ.Ε. και Πρόεδρος EFA GROUP, Κρίστιαν Χατζημηνάς.

Ο Πρόεδρος της ΕΕΝΕ Κρίστιαν Χατζηνηνάς στον εναρκτήριο λόγο του.

Η Νίκη Κεραμέως κατά τη διάρκεια της βραδιάς τόνισε ότι «θα πρέπει η εκπαίδευση να έρθει πιο κοντά στις πραγματικές ανάγκες της αγοράς με στόχο και όραμα η νέα γενιά να γίνει πολύ καλύτερη από τη δική μας».

Στο Gala black tie dinner βραβεύτηκε ο Δρ. Βασίλης Αποστολόπουλος (Επίτιμος Πρόεδρος της Ε.ΕΝ.Ε.) για τη δεκαετή προσφορά του στην ελληνική επιχειρηματικότητα και το κοινωφελές του έργο. Στον συγκινητικό του λόγο, εξήρε το έργο της Ε.ΕΝ.Ε. και υπενθύμισε ότι το “πατριωτικό επιχειρείν” αποτέλεσε αφήγημα που ανέδειξε την Ε.ΕΝ.Ε. στην περίοδο της κρίσης, δημιουργώντας θέσεις εργασίας εντός της χώρας και παράγοντας πλούτο.

Ο επίτιμος Πρόεδρος της ΕΕΝΕ Δρ. Βασίλης Αποστολόπουλος.
Ο Πρόεδρος της ΕΕΝΕ Κρίστιαν Χατζημηνάς βραβεύει τον Δρ.Βασίλη Αποστολόπουλο για την 10ετή θητεία του στην Προεδρία της ΕΕΝΕ.
O Δρ. Βασίλης Αποστολόπουλος και Ρόη Αποστολοπούλου.

Εξίσου συγκινητική ήταν και η ομιλία του Σωτήρη Τσαφούλια ο οποίος αναφέρθηκε στο πως συνδυάζεται η τέχνη με το επιχειρείν.

Ο σκηνοθέτης Σωτήρης Τσαφούλιας μίλησε για την τέχνη και το επιχειρείν.

Το Gala dinner έκλεισε με τον Στέφανο Κορκολή στο πιάνο- ο οποίος σε ένα διάλειμμα της προετοιμασίας του για την παράσταση του Μεγάρου- απέδωσε δικές του αλλά και ξένες επιτυχίες. Μέρος από τα εισιτήρια της βραδιάς θα διατεθούν για το μη κερδοσκοπικό σωματείο «Aργώ».

Ο Στέφανος Κορκολής μάγεψε τους καλεσμένους με δικές του αλλά και ξένες επιτυχίες.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ