Μια σπάνια εμφάνιση έκανε ο Αλέξανδρος Καραμανλής. Ο γιος του Κώστα Καραμανλή και της ης Νατάσας Παζαΐτη βρέθηκε στο Γκάζι και στο 23ο χριστουγεννιάτικο bazaar του Φιλανθρωπικού Σωµατείου «Οι Φίλοι του Παιδιού».

Η αντιπρόεδρος Λ. Σρεφανίδη με την πρόεδρο Γ. Παναγιωτίδου και τη Μαίρη Φιξ υπεύθυνη των πρεσβειών.

O Αλέξανδρος Καραμανλής είναι 19 ετών και σπουδάζει στη Σχολή Διοίκησης Επιχειρήσεων στη Θεσσαλονίκη. Ο ίδιος θέλησε να δώσει το «παρών» στο bazaar και πόζαρε στον φακό με τη σύζυγο του Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη, Κέλλυ Δρίτσα.

Με µεγάλη επιτυχία και συγκινητική ανταπόκριση ολοκληρώθηκε και αυτήν τη χρονιά το 23ο Χριστουγεννιάτικο Μπαζάρ του Φιλανθρωπικού Σωµατείου «Οι Φίλοι του Παιδιού» που στόχο έχει κάθε χρόνο, τη συγκέντρωση χρηµάτων για την κάλυψη των αναγκών, απόρων οικογενειών που στηρίζει το Σωµατείο.

Η Καλλιόπη Καρβούνη με τη Μαίρη Φιξ.

Το Σαββατοκύριακο 2 και 3 Δεκεµβρίου 2023, εκατοντάδες επισκέπτες βρέθηκαν στο Παλαιό Αµαξοστάσιο στο Γκάζι, για να χαζέψουν και να αγόρασαν Χριστουγεννιάτικα στολίδια, γλυκά και δώρα για τους αγαπηµένους τους. Απήλαυσαν λιχουδιές από όλο τον κόσµο καθώς αυτό το Μπαζάρ γίνεται κάθε χρόνο µε την υποστήριξη και την συµµετοχή των Πρεσβειών που εκπροσωπούν τις χώρες τους στην Ελλάδα.

Εκτός από την πολύχρωµη παρουσία τους εκεί, τις λιχουδιές και τις χειροτεχνίες, διασκέδασαν τους επισκέπτες µε παρδοσιακούς χορούς, παραδοσιακές φορεσιές και τραγούδια. Οι Πρεσβείες στήριξαν για µια ακόµη χρονιά το Σωµατείο βοηθώντας έτσι παιδιά που ζούν κάτω από το όριο της φτώχειας.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ