Η Σοφία της Ισπανίας έκανε μια νέα επίσημη έξοδο. Την Πέμπτη, παρευρέθηκε σε συνέδριο, μαζί με τον Δήμαρχο της Μάλαγα, Francisco de la Torre Prados και την Περιφερειακή Υπουργό Υγείας και Καταναλωτών Catalina García Carrasco, στη Μάλαγα.

Η Σοφία εγκαινίασε στη Μάλαγα το Διεθνές Συνέδριο για τις Νευροεκφυλιστικές Νόσους που συμπίπτει με τον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας Αλτσχάιμερ και σε ένα πλαίσιο μεγάλων εξελίξεων στη θεραπεία και έγκαιρη ανίχνευση αυτής της νευροεκφυλιστικής παθολογίας.

Όσο για την εμφάνισή της; Μετά το casual look του περασμένου Σαββατοκύριακο όπου συμμετείχε σε καθαρισμό των ακτών, η αδελφή του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου έκανε μια chic επιλογή που ταιριάζει και στο δικό μας office style.

Η μητέρα του βασιλιά της Ισπανίας Φελίπε, επέλεξε ένα pinstripe σακάκι με shoulder pads, ένα σχέδιο που είναι trendy αυτή τη σεζόν, όπως άλλωστε και το masculine look.

Η Σοφία της Ισπανίας το ταίριαξε με κίτρινη μπλούζα από μέσα. Ολοκλήρωσε το σύνολο με μαύρο παντελόνι και κομψή τσάντα.

Διαβάστε επίσης:

Σοφία της Ισπανίας: Όπως δεν την έχουμε ξαναδεί με τζιν παντελόνι – Συμμετέχει σε πρωτοβουλία για τον καθαρισμό των ακτών

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ