Τα αγωνιώδη τελευταία tweets της Σινέντ Ο΄Κόνορ αποκάλυψε η Daily Mail. Η 56χρονη σταρ έφυγε από τη ζωή την Τετάρτη 26 Ιουλίου.

Τα αγαπημένα της πρόσωπα ζήτησαν απόρρητο και δεν αποκάλυψαν την αιτία του θανάτου της.

Σε post της στο Τwitter μια εβδομάδα περίπου από το τέλος της, η ίδια έγραψε ότι «ζούσε ως ένα απέθαντο πλάσμα της νύχτας» από τότε που ο 17χρονος γιος της, αυτοκτόνησε πέρυσι.

Πάλευε με του δαίμονές της

Η O’Κόνορ είχε παλέψει χρόνια με προβλήματα ψυχικής υγείας, Η ίδια είχε πέσει θύμα παιδικής κακοποίησης από τη μητέρα της πηγαίνοντας να ζήσει με τον πατέρα της. Παρά την τεράστια επιτυχία του τραγουδιού του 1990, Νοthing Compars to You, τα προβλήματα συνεχίστηκαν.

Η πιο δύσκολη στιγμή της ζωής της; Τον Ιανουάριο του 2022 0 17χρονος γιος της Σέιν έδωσε τέλος στη ζωή του, αφού διέφυγε από το νοσοκομείο ενώ βρισκόταν σε επιτήρηση αυτοκτονίας.

Την περασμένη εβδομάδα, σε αυτό που φαίνεται να είναι η τελευταία της ανάρτηση, η τραγουδίστρια χαιρέτησε τον Σέιν ως τον «έρωτα της ζωής της» και «το μόνο άτομο που με αγάπησε ποτέ χωρίς όρους», προσθέτοντας ότι ένιωθε «χαμένη» χωρίς αυτόν».


Η μητέρα τεσσάρων παιδιών δημοσίευσε επίσης μια σειρά από συνδέσμους στο Spotify για σχετικά λυπημένα και σπαραχτικά τραγούδια, συμπεριλαμβανομένου ενός που αφιέρωσε σε «όλες τις μητέρες των παιδιών που έχουν αυτοκτονήσει».

Απαντώντας σε ένα tweet που ζητούσε από τους ανθρώπους να περιγράψουν τη ζωή τους χρησιμοποιώντας emojis, η Ιρλανδή σταρ δημοσίευσε μια σειρά από emoji που κλαίνε. Μάλιστα πρόσθεσε και μια φωτογραφία της με τον Σέιν.

H O’Κόνορ είχε παλέψει με προβλήματα ψυχικής υγείας από τότε που ο 17χρονος γιος της Σέιν αυτοκτόνησε τον Ιανουάριο του 2022. Την περασμένη εβδομάδα δημοσίευσε αυτή τη φωτογραφία με τον γιο της.

Επαναλαμβάνοντας πώς έχασε τον 17χρονο της από αυτοκτονία μόλις πέρυσι, η μουσικός έγραψε στις 17 Ιουλίου: «Από τότε ζω ως ένα απέθαντο πλάσμα της νύχτας. Ήταν ο έρωτας της ζωής μου, το λυχνάρι της ψυχής μου. Ήμασταν μια ψυχή. Ήταν ο μόνος άνθρωπος που με αγάπησε άνευ όρων!
«Είμαι χαμένη χωρίς αυτόν».

Ακολούθησαν τέσσερα tweets που συνδέονταν με τραγούδια με θλιβερούς στίχους. Δημοσίευσε επίσης συνδέσμους για το How Can You Find a Broken Heart του Al Green, καθώς και για το Here but I’m Gone και No One Knows About a Good Thing του Curtis Mayfield.

Διαβάστε επίσης:

Πέθανε η διάσημη τραγουδίστρια Σινέντ Ο’ Κόνορ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ