Η Κατερίνα Στικούδη και ο Βαγγέλης Σερίφης φωτογραφίζονται για πρώτη φορά μαζί για το ΟΚ! -φορώντας σύνολα Admiral– και αποκαλύπτουν όσα δεν γνωρίζαμε για την κοινή τους ζωή.

«Οι ηθοποιοί με αποδέχτηκαν πιο εύκολα από τους τραγουδιστές» υποστηρίζει η Κατερίνα Στικούδη. «Για μένα το κομβικό σημείο στην καριέρα σου ήταν το Your Face Sounds Familiar» συμπληρώνει ο Βαγγέλης Σερίφης.

«Στο YFSF είχα πάει πρώτη φορά ως καλεσμένη και είχα πει το “Εν λευκώ” της Μποφίλιου, την οποία αγαπάω πάρα πολύ, όπως και την Ηρώ που έχουμε φέτος στο J2US. Όχι μόνο για τη φωνή τους αλλά και τη γενικότερη στάση ζωής τους. Τότε υπήρχαν άνθρωποι από το επαγγελματικό μου περιβάλλον που είπαν “γιατί να το κάνεις τώρα αυτό;”. Σαφώς ακούω τους γύρω μου, αλλά αν θέλω κάτι, θα το κάνω, και ας αποδειχτεί λάθος. Γιατί θέλει να το ζήσει η ψυχή μου και δεν θα με σταματήσει κανείς» εξηγεί εκείνη.

Ο Βαγγέλης Σερίφης για την κριτική που έχει δεχτεί η Κατερίνα Στικούδη

Βαγγέλη, είσαι αυστηρός μαζί της;

Βαγγέλης: Όσο είναι και εκείνη μαζί μου. Είμαι ειλικρινής. Δεν χαϊδεύουμε αυτιά.

Κατερίνα: Δεν ήθελες όμως να πάω στο YFSF.

Βαγγέλης: Όταν ήρθε η πρόταση με τους κατάλληλους όρους, ήθελα. Από τότε που ξεκίνησα στα τέλη της δεκαετίας του ’80 δεν έχω δει άλλον άνθρωπο να δέχεται τόσο κακοπροαίρετη κριτική όσο η Κατερίνα. Κριτική χωρίς καλλιτεχνικά κριτήρια. Οι περισσότεροι άνθρωποι στον χώρο μας είναι μουσικά αναλφάβητοι. Μπερδεύουν το τσιφτετέλι με την ποπ και το τσάμικο με τη ροκ, συγχέουν τις έννοιες, τις νότες, δεν ξέρουν τι τους γίνεται. Οτιδήποτε τους ακούγεται διαφορετικό και δεν το καταλαβαίνουν, οποιονδήποτε σπάει μερικούς κώδικες, όπως ένα κορίτσι που προέρχεται από το μόντελινγκ, δεν θα τον δουν με καλό μάτι. Δεν καταλαβαίνουν ότι είναι πιο δύσκολο να πεις ένα ποπ από ένα λαϊκό τραγούδι.

Κατερίνα: Όταν έκανα ραπ το 2010, με αντιμετώπισαν σαν εξωγήινη. «Βρε Βαγγέλη, γιατί πρέπει να ραπάρουν μόνο άντρες;» του έλεγα. Φορούσα ανάποδα καπέλα, είχα μεγάλα νύχια και τώρα το κάνουν όλες.

Διαβάστε περισσότερα στο περιοδικό ΟΚ! που κυκλοφορεί στα περίπτερα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ