Ο Θέμης Μάλλης μιλάει πολύ σπάνια αλλά όταν το αποφασίσει έχει σίγουρα να πει πολλά. Ο άνθρωπος που γνωρίζει την ελληνική τηλεόραση όσο λίγοι, δίνει μια αποκαλυπτική συνέντευξη στο OK! που θα συζητηθεί.

Αν βλέπεις την εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, δεν υπάρχει μέρα που να μην ακούσεις την παρουσιάστρια να αναφέρει το όνομά του στον αέρα. Η σχέση της με τον άνθρωπο που είναι κάθε πρωί στο ακουστικό της θα μπορούσε να είναι από μόνη της μια αυτόνομη ενότητα της «Super Κατερίνα». Φυσικά αυτή δεν είναι και η μόνη αρμοδιότητά του, αφού τους τελευταίους μήνες κατέχει τη θέση του υπεύθυνου Ψυχαγωγίας της Barking Well, είναι δηλαδή ένας από τους πιο στενούς συνεργάτες του Νίκου Κοκλώνη. Όσοι έχουμε δουλέψει μαζί του τον θεωρούμε έναν μικρό τηλεοπτικό μάγο, αντιλαμβάνεται τι θέλει το κοινό πριν από όλους. Και στο τέλος πάντα δικαιώνεται.

«Με την Κατερίνα είμαστε μαζί από το καλοκαίρι του 2016. Ήταν μια πολύ καλή συγκυρία γιατί μπήκαμε σε αυτή τη συνεργασία έχοντας βγει από άλλες μακροχρόνιες συνεργασίες. Θέλαμε και οι δύο να επαναπροσδιοριστούμε μέσα στο τηλεοπτικό πεδίο. Δεν ήταν να συνεργαστούμε τότε γιατί οι συνθήκες ήταν αντίξοες. Εγώ τότε ήμουν σε “διάσταση” με το Epsilon, είχα τη διεύθυνση μιας εφημερίδας και είχα αρχίσει να στρέφομαι σε άλλα επαγγελματικά μονοπάτια. Η επιμονή της μας έφερε κοντά. Έξι χρόνια μετά βλέπω τον ίδιο υπέροχο χαρακτήρα που εξελίχθηκε στην πιο σημαντική, αυτή τη στιγμή, Ελληνίδα παρουσιάστρια στην ψυχαγωγία».

Διαβάστε περισσότερα στο περιοδικό ΟΚ! που κυκλοφορεί με «Τα Νέα Σαββατοκύριακο».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ