Ο 59χρονος καλλιτέχνης Θάνος Καλλίρης κάνει δυναμικό comeback με το νέο του τραγούδι «Θα βγω να διασκεδάσω» και εκμυστηρεύεται στο περιοδικό ΟΚ! διάφορες στιγμές του. Ανάμεσα σε αυτές και ένα περιστατικό με πρωταγωνίστρια την Αγγελική Νικολούλη, την οποία ο Θάνος Καλλίρης έσωσε από πνιγμό.

Πριν από κάποια χρόνια έσωσες από πνιγµό την Αγγελική Νικολούλη. Τι ακριβώς είχε συµβεί τότε; Θάνος: Είναι από αυτές τις στιγµές που λες «τι θα µπορούσε να συµβεί σε αυτή τη γυναίκα αν δεν ήµουν εγώ εκεί τη συγκεκριµένη στιγµή;».

Γιατί δεν υπήρχε κανένας άλλος δίπλα της να τη σώσει. Μόνο εγώ. Είχαµε ταξιδέψει λοιπόν για το Μπράβο Ρούλα στη Ζάκυνθο και µας πήγαν εκδροµή στο Ναυάγιο µε το πλοίο, το οποίο όµως δεν µας άφησε µέχρι την ακτή.

Οπότε είτε θα πηγαίναµε εκεί µε βαρκάκι είτε θα κολυµπούσαµε. Θέλαµε –κακώς βέβαια– να κολυµπήσουµε. Είχε φουσκοθαλασσιά.

Ξαφνικά η γυναίκα άρχισε να µη νιώθει καλά και να φωνάζει «βοήθεια». Ήµουν ο πιο κοντινός, έσπευσα και τη βοήθησα. Έτσι, έγινα λίγο εγώ το φως στο «δικό της τούνελ». (Γελάει.)

Ποιος θα έλεγες πως είναι ο µεγαλύτερος φόβος σου;

Θάνος: Τα γηρατειά, µε αρρώστιες και στενοχώριες. Ακούγεται κοινό, αλλά έτσι είναι.

Διαβάστε περισσότερα στο ΟΚ! που κυκλοφορεί με «Τα Νέα Σαββατοκύριακο».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ