Ο Στέφανος Μιχαήλ φωτογραφίζεται για το περιοδικό ΟΚ! και μιλάει, μεταξύ άλλων, για το διαδίκτυο και το φλερτ μέσα από τα Social Media. Ο ίδιος ξεκαθαρίζει τους τρόπους με τους οποίους χειρίζεται τα Μέσα Κοινωνική Δικτύωσης και αναφέρεται στη ζωή πριν από την ύπαρξη αυτών.

«Ακόµα και ελεύθερος να ήµουν, δεν θα φλέρταρα πλέον µέσα από το διαδίκτυο»

Ο Στέφανος Μιχαήλ σε κάποια πράγµατα δείχνει να είναι παραδοσιακός. Κι αυτό ισχύει και στο φλερτ. «Έχω δεχτεί φλερτ από τα social media και έχω φλερτάρει επίσης. Ειδικά όταν αυτά είχαν µπει για τα καλά στη ζωή µας. Έµοιαζε πολύ εύκολο. Δεν ξέρω πλέον πώς πάει το πράγµα. Ακόµα και ελεύθερος να ήµουν, µε όλα αυτά που συµβαίνουν δεν θα έµπαινα στη διαδικασία να φλερτάρω µέσα από το διαδίκτυο. Είναι πολύ επικίνδυνο πλέον όλο αυτό. Επίσης, έχει χάσει την ουσία του το φλερτ. Στέλνεις στον άλλο, σου στέλνει πίσω και το επόµενο πράγµα είναι να βγεις για φαγητό και να προχωρήσεις. Δεν υπάρχει κανένας ροµαντισµός. Αν δεν είναι αυτή, θα είναι η επόµενη. Kαι αν δεν είναι αυτός, θα είναι ο επόµενος. Επιλέγεις µε έναν τρόπο λες και είσαι στη λαϊκή αγορά. Έτσι έχει καταντήσει.

Εγώ έχω Instagram και δουλεύω µέσα από αυτό. Προβάλλω τη δουλειά µου και πρέπει να το κρατάω ζωντανό µε κάποιον τρόπο. Αυτό όµως που µου κάνει συχνά εντύπωση είναι ότι υπάρχουν παιδιά που επειδή έχουν κάποιους followers παριστάνουν τους διάσηµους. Διερωτώµαι λοιπόν για ποιο λόγο να κάνει κανείς αυτό το πράγµα;». Η άποψή του για τα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης είναι ξεκάθαρη. «Θεωρώ γενικότερα ότι τα social media και το Ίντερνετ είναι η αρχή της καταστροφής, αν δεν τα χειρίζεσαι με τον σωστό τρόπο.

Στη ζωή τη δική µου εµφανίστηκαν περίπου στα 17. Πρόλαβα όµως να ζήσω και χωρίς αυτά. Και αν µε έβαζες να διαλέξω, σίγουρα θα διάλεγα τη ζωή χωρίς αυτά. Είχε ουσία. Υπήρχε η επαφή, παίζαµε στην αλάνα. Θεωρώ ότι η επόµενη γενιά θα µεγαλώσει χωρίς τα σηµάδια στα πόδια. Παρατηρώ ότι τα παιδιά πλέον δεν µπαίνουν στον κόπο να κάνουν τίποτα. Αυτή η κατάσταση είναι δραµατική».

Διαβάστε περισσότερα στο περιοδικό ΟΚ! που κυκλοφορεί με Τα Νέα Σαββατοκύριακο.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ