Στα παρασκήνια της εκπομπής Happy Day που συνεχίζεται με επιτυχία για 9η χρονιά στον Alpha βρέθηκε η κάμερα του okmag.gr. Εκεί συναντήσαμε χαμογελαστή και πάντα κεφάτη τη Σταματίνα Τσιμτσιλή που μας μίλησε για τη νέα τηλεοπτική σεζόν, τον ανταγωνισμό, τα νούμερα της τηλεθέασης, αλλά και τη ζωή με τρία παιδιά στο σπίτι.

Για τη νέα τηλεοπτική σεζόν η Σταματίνα Τσιμτσιλή ανέφερε: «Είμαι πολύ χαρούμενη. Είμαι με μια ομάδα με την οποία περνάω πολύ καλά και στο γραφείο και στην εκπομπή. Είμαι σε ένα περιβάλλον που αγαπώ. Σε μια ζώνη που αγαπώ».

Η εκπομπή Happy Day από τις πρώτες εβδομάδες προβολής σημείωσε υψηλά νούμερα τηλεθέασης, πώς νιώθει η ομάδα της Σταματίνας γι’ αυτό;

«Θεωρώ ότι είναι πολύ νωρίς να μιλάμε για νούμερα. Υπάρχει μια τάση που μας κάνει χαρούμενους, ότι ο κόσμος παραμένει στο Happy Day. Σίγουρα ο κόσμος θα γυρίσει, θα δει και τις άλλες εκπομπές, θα δει και την εκπομπή της Ελεονώρας, θα δει και τις ενημερωτικές εκπομπές, όταν υπάρχουν θέματα επικαιρότητας και νομίζω είναι πολύ νωρίς να πούμε ότι υπάρχουν ξεκάθαρες τάσεις. Είμαστε εδώ, τα παρακολουθούμε και υπάρχει χώρος για όλους».

Φέτος, μάλιστα η εκπομπή της Σταματίνας έχει απέναντί της τη νέα εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη «Mega Καλημέρα». Υπάρχει ευγενής άμιλλα ανάμεσά τους;

«Από τη δική μου πλευρά σίγουρα υπάρχει ευγενής άμιλλα. Και έχω την εντύπωση ότι υπάρχει και από την άλλη πλευρά γιατί είμαστε χρόνια στον χώρο. Έχω πει ότι πέρα από την Ελεονώρα που εκτιμώ ιδιαίτερα, πολλοί από τους συνεργάτες της, έχουν υπάρξει και δικοί μου συνεργάτες και μάλιστα εδώ στο Happy Day. Οπότε δεν μπορώ να δω ανταγωνιστικά με την κακή έννοια ανθρώπους με τους οποίους έχω πορευθεί και συμπορευθει».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ