Τα δύσκολα παιδικά χρόνια στην Κρήτη, οι συνεργασίες του, η μοιραία γνωριμία με το σύντροφό του και η απόκτηση των δύο παιδιών τους. Ο επιτυχημένος make-up artist, Παντελής Τουτουντζής φωτογραφίζεται για το OK! και μιλάει για τη νέα τηλεοπτική εμπειρία του στο λαμπερό reality σόου του Οpen TV Queen.

«Σπουδάζω Δημοσιογραφία»

«Στο TV Queen είπα “ναι” γιατί θεώρησα ότι έχω πολλά να μοιραστώ. Το δέλεάρ μου ήταν και η εμπλοκή μου με τις γυναίκες, με όλες αυτές τις παρουσιάστριες που είναι στην πρώτη γραμμή της τηλεόρασης. Έχω πλέον αποκτήσει μεγάλη εμπειρία μαζί τους. Θεωρώ ότι τα 25 χρόνια προϋπηρεσίας μου ως make-up artist και πίσω από τις κάμερες είναι σπουδαιότερα από κάθε πτυχίο Master. Αυτά είναι τα κομμάτια του παζλ που ένωσα για την απόφασή μου. Επιπλέον, ολοκληρώνω το επόμενο διάστημα και τις σπουδές μου στη Δημοσιογραφία, οπότε έκανα ένα πάντρεμα και των δύο».

«Δεν δέχομαι τον τίτλο του καθηγητή»

«Δεν είπα ποτέ ότι πάω στο TV Queen ως καλλιτεχνικός διευθυντής, αλλά ως make-up artist που έχει 25 χρόνια εμπειρίας στο αντικείμενό του και στο backstage της τηλεόρασης. Δεν δέχομαι τον τίτλο του καθηγητή με αυτή καθαυτή την έννοια. Θεωρώ όμως ότι είναι πολύ ωφέλιμο ένας άνθρωπος που έχει εμπειρία να τη μοιράζεται»

Διαβάστε περισσότερα στο περιοδικό ΟΚ! που κυκλοφορεί στα περίπτερα!

Διαβάστε επίσης:

Παντελής Τουτουντζής: «Ας μιλήσουμε σοβαρά, η Ελένη Φουρέιρα πρέπει να εκπροσωπήσει την Ελλάδα στη Eurovision»

Παντελής Τουτουντζής: «Θα έχουμε make over στο TV Queen»

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ