Ο επιτυχημένος make-up artist Παντελής Τουτουντζής φωτογραφίζεται για το ΟΚ! και μιλάει για τη νέα του τηλεοπτική εμπειρία στο λαμπερό reality σοου του Open, TV Queen.

Ανάμεσα σε άλλα αναφέρεται και στους ανθρώπους που τον βοήθησαν στην αρχή της επαγγελματικής του πορείας, όπως ήταν η Εβελίνα Παπούλια.

«Όταν πρωτοήρθα από την Κρήτη στην Αθήνα δεν ήξερα καν πού βρίσκεται η Γλυφάδα. Ζούσα σε μια γκαρσονιέρα στο Παγκράτι, έχοντας ένα διπλό στρώμα και τα άκρως απαραίτητα. Σε εκείνη τη φάση λοιπόν, που έφτιαχνα τη ζωή μου, εμφανίστηκε η Εβελίνα Παπούλια. Μου είχε πει μια κοπέλα από την εταιρεία στην οποία δούλευα να πάω σε ένα γύρισμα. Ήταν το pre-show για το So You Think You Can Dance του Mega, το 2007. Την έβαψα και όλοι της είπαν ότι είναι πολύ όμορφη. Εκείνη, ενώ είχε να διαλέξει από τόσους make-up artists, επέλεξε τελικά να συνεχίσει με εμένα. Εγώ ήμουν ένα ψαρωμένο παιδί και διάβαζα στα περιοδικά για μένα που της είχα κάνει αυτό το υπέροχο μακιγιάζ. Στην Εβελίνα χρωστάω όλη μου την καριέρα. Με εμπιστεύτηκε. Μεγάλο δώρο αυτό που μου έκανε. Τότε είπα ότι αυτό ήταν ένα σημάδι δέσμευσης για μένα να δουλέψω πολύ σκληρά. Κι αυτό συνεχίζω να κάνω μέχρι σήμερα».

Διαβάστε περισσότερα στο περιοδικό ΟΚ! που κυκλοφορεί στα περίπτερα!

Διαβάστε επίσης: Παντελής Τουτουντζής: «Θα παντρευτούμε το καλοκαίρι ξυπόλητοι στην παραλία Κομμό. Κουμπάρα μας θα είναι η Ελένη Φουρέιρα»

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ