Λίγες ημέρες πριν από την Αθηναϊκή πρεμιέρα της μεγάλης παραγωγής του ΚΘΒΕ Βίρα τις άγκυρες στο θέατρο Παλλάς (19-28 Απριλίου), ο Ορέστης Τζιόβας μιλάει στο ΟΚ! για την πορεία του στην υποκριτική, το ενδεχόμενο δημιουργίας οικογένειας αλλά και τα μηνύματα μίσους που έχει δεχθεί για τον «Πειραματικό σεξουαλικό προσανατολισμό» του, όπως έχει εξομολογηθεί.

Έχεις φανταστεί τον εαυτό σου ως πατέρα και σύζυγο;

Κάποιες φορές σκέφτομαι τη δημιουργία οικογένειας. Οι περισσότεροι άνθρωποι πιστεύω πως το σκεφτόμαστε σε κάποιες φάσεις της ζωής μας. Βέβαια μέχρι στιγμής δεν έχει συμβεί και δεν ξέρω αν θα συμβεί ποτέ. Δεν είναι κάτι που καθορίζεται αποκλειστικά από σένα.

Αυτή την περίοδο αισθάνεσαι ευτυχισμένος;

Νιώθω ευτυχισμένος. Αν κάτι μου λείπει από τη ζωή μου, είναι η οργάνωση σε σχέση με αυτά που έχω να κάνω στην καθημερινότητά μου. Προσπαθώ να είμαι τυπικός στο πρόγραμμά μου αλλά δεν τα καταφέρνω πάντα. Την περίοδο αυτή είμαι και σε πρόβες για την παράσταση Ριχάρδος ο Γ’ του Ουίλιαμ Σαίξπηρ που θα ανέβει μετά το Πάσχα στο Σύγχρονο Θέατρο. Αλλά δεν παραπονιέμαι, κάνω πράγματα που αγαπώ και με γεμίζουν

Διαβάστε περισσότερα και δείτε φωτογραφίες στο περιοδικό ΟΚ! που κυκλοφορεί στα περίπτερα!

Διαβάστε επίσης: Ορέστης Τζιόβας: «Από μικρή ηλικία ήθελα να πειραματιστώ σεξουαλικά»

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ