Η τρυφερές στιγμές και τα φιλιά του Μάριου Πρίαμου Ιωαννίδη και της Καρολίνας Ζακλίν Καλύβα στο Survivor All Star έχουν προκαλέσει το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού αλλά και έντονες αντιδράσεις στους πρώην παίκτες του reality. Τα πράγματα μάλιστα έγιναν… χειρότερα όταν ο η Καρολίνα χαρακτήρισε χθες «κατίνα» την Ασημίνα για όσα είπε για εκείνη.

Ο Λάμπρος Κωνσταντάρας, δημοσιογράφος αλλά και πρώην παίκτης του Survivor ήταν ένας από αυτούς που αντέδρασαν έντονα κατά της Καρολίνας αλλά και του Μάριου Πρίαμου ο οποίος έσπευσε να επιτεθεί στην Ασημίνα και να υπερασπιστεί την Καρολίνα.

Σήμερα ο Λάμπρος Κωνσταντάρας μιλάει στο okmag χωρίς φόβο αλλά με πάθος και κατακευραυνώνει την Καρολίνα και τον Μάριο Πρίαμο που θεωρεί ότι είναι διπλά εκτεθειμένος.

Έχουμε δει μέσα από τα social media σου, ότι είσαι έξαλλος με τα όσα γίνονται στο Survivor All Star με τον Μάριο Πρίαμο Ιωαννίδη και την Καρολίνα Ζακλίν Καλύβα. Και αυτό που σε εξόργισε ακόμα περισσότερο ήταν ότι η Καρολίνα, χαρακτήρισε την Ασημίνα «κατίνα» επειδή πήρε θέση. To σχόλιό σου.

Αρχικά να πω ότι είναι από τις περιπτώσεις που ο άλλος έχει αδιανόητα θράσος που προσπαθεί να βγει και από πάνω λέγοντας κατίνα κάποιον που πάει να κάνει το προφανές. Η Ασημίνα γνωρίζει τη σχέση του Μπο με την Καρολίνα γιατί είναι φίλοι για αυτό και της είπε, «σε κοιτάω στα μάτια μαζέψου.» Δηλαδή της είπε ξέρω και ελπίζω να μην πληγωθεί ένας άνθρωπος έξω. Και η Καρολίνα αυτό το χαρακτήρισε κατινιά. Δεν κοιτάει αυτό που κάνει η ίδια που είναι αχαρακτήριστο. Και που στην αρχή το ονομάζει συμπάθεια και μετά από λίγες ώρες λέει για τον έρωτα κάνουμε τα πάντα. Ας αποφασίσει και αυτή τι είναι.

Το βρίσκω απύθμενο θράσος αυτό το πράγμα και βγάζοντας έξω το γεγονός ότι υπάρχει έξω ένας άνθρωπος που είναι γνωστός. Και επειδή έχει ξαναπάει στο Survivor θα έπρεπε να ξέρει ότι έξω αυτά μεγεθύνονται υπερβολικά πολύ.Έτσι δεν μπορείς να λες τον άλλο κατίνα όταν έχεις κάνει εσύ κάτι τέτοιο.

Χειρότερος βέβαια είναι ο Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης

Βέβαια ο χειρότερος είναι ο Μάριος Πρίαμος ο οποίος είναι διπλά εκτεθειμένος, όχι μόνο γιατι και αυτός έχει έξω έναν άνθρωπο που δεν σκέφτηκε ότι μπορεί να πληγωθεί αλλά και γιατί το κάνει με την κοπέλα του φίλου του. Δηλαδή δεν σώζεται από πουθενά. Και το κάνει με την κοπέλα του φίλου του που έχει πει ότι θα την έχει απο κοντά και θα την προστατεύει. Οπότε είναι τραγικό.Μιλάμε για ανθρώπους που έχουν ξαναπάει στο survivor.

Γίνεται χαμός στο twitter με σχόλια – ακόμα και απο πρώην παίκτες του Survivor, ότι όλο αυτό μπορεί να είναι στημένο από την Καρολίνα ή από την παραγωγή. Τι πιστεύεις;

Θα μπορούσα να δεχτώ ότι κάτι είναι καθοδηγούμενο, αλλά όχι σε αυτή την περίπτωση. Γιατί εμπλέκονται πολλοί άνθρωποι και έχω δει από κοντά ότι στεναχωριούνται άνθρωποι και ότι υπάρχουν συναισθήματα. Δεν μπορείς να στήσεις μια τέτοια κατάσταση. Το να στήσεις σε ένα ριάλιτι δυο παιδιά να «τσιλιμπουρδήσουν» θα το καταλάβαινα, αλλά όταν έχει τέτοιες προεκτάσεις, όχι δεν το μπορώ να το δεχτώ με τίποτα.

Αν σου συνέβαινε κάτι παρόμοιο πώς θα αντιδρούσες;

Είναι κάτι εντελώς προσωπικό. Γενικά δεν έχω ψυχραιμία αλλά πιστεύω ότι αν σκεφτόμουν ψύχραιμα μπορεί να αποφάσιζα να κλείσω το instagram που για πέντε μέρες να ηρεμήσουν τα πράγματα. Και φυσικά μετά δεν θα έμπαινα μέσα.

Αν σου γίνει τώρα πρόταση να πας Άγιο Δομίνικο τι θα κάνεις;

Η απόφαση αυτή ηταν λίγο σαν καρδιογράφημα. Στην αρχή δεν ήθελα, μετά ήθελα πολύ αλλά τωρα βλέποντας όλες αυτές τις καταστάσεις δεν θα ήθελα να είμαι μέρος τους. Τόσο δύσκολες συνθήκες και όλες αυτές οι κατινιές στην καλύβα. Γιατί και εγώ θα ήμουν σαν την Ασημίνα και χειρότερα. Θα τα έλεγα. Με πνίγει ότι δεν νοιάζει έναν άνθρωπο τι νιώθει ο άλλος άνθρωπος έξω.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ