Οι παρουσιαστές του «Mega Σαββατοκύριακο» Ντίνος Σιωμόπουλος και Στέλλα Γκαντώνα φωτογραφίζονται μαζί για το ΟΚ! και αναλύουν την επιτυχία της εκπομπής τους η οποία τώρα που ολοκληρώνεται η σεζόν τερματίζει πρώτη στους πίνακες τηλεθέασης και τα δύσκολα θέματα που κλήθηκαν να διαχειριστούν τα τελευταία δυο χρόνια.

Τι ευτράπελα σας έχουν τύχει στην εκπομπή;

Ντίνος: Ένας άντρας είχε έρθει καλεσμένος στην εκπομπή με ένα ντύσιμο που δεν ταίριαζε με το στυλ του. Όση ώρα μιλούσαμε στο διάλειμμα, πριν βγει στον αέρα, όλα ήταν μια χαρά και τίποτα δεν μας φάνηκε περίεργο. Όταν τον είδαμε όμως στο μόνιτορ με τα ρούχα που φορούσε εκεί, αντιληφθήκαμε το ευτράπελο της κατάστασης. Με το ζόρι εγώ και η Στέλλα δεν σκάσαμε στα γέλια. Είχαμε δηλαδή ένα θέμα διαχείρισης του γέλιου μας.

Στέλλα: Το άλλο που μας έχει συμβεί είναι πάλι με άντρα καλεσμένο. Είχαμε φέρει έναν εξαίρετο επιστήμονα, με τον οποίο μιλούσαμε για πολύ σοβαρά ζητήματα. Για κάποιον λόγο ο άνθρωπος επαναλάμβανε κάποιες λέξεις την ώρα που κάναμε τη συνέντευξη γιατί πολύ απλά αυτό ήταν το στυλ του. Εγώ ξεκίνησα να γελάω. Με έπιασε νευρικό γέλιο. Τόσο πολύ που σκέφτηκα ότι ξεκάθαρα θα απολυθώ. Άρχισαν να τρέχουν δάκρυα από τα γέλια.

Ντίνος: Εγώ έκανα νόημα στον σκηνοθέτη κρατώντας κάτι χαρτιά να γυρίσει την κάμερα στον καλεσμένο. Ο σκηνοθέτης δεν καταλάβαινε εκείνη τη στιγμή.

Στέλλα: Μπορεί να στενοχωρηθούμε, μπορεί και να γελάσουμε πολύ. Μέσα στη ζωή είναι όλα.

Πιστεύετε ότι το κοινό θέλει και το σχόλιο του δημοσιογράφου;

Ντίνος: Εξαρτάται ποιος κάνει το σχόλιο. Εμείς είμαστε ακομμάτιστοι.

Στέλλα: Και αχρωμάτιστοι.

Ντίνος: Αν εγώ ξέρω ότι εσύ είσαι κομματικό όργανο και επιδιώκεις μέσα από αυτό το σχόλιο μεθαύριο να σου κάνουν πρόταση να κατέβεις βουλευτής, τότε για εμένα το σχόλιό σου είναι για τα σκουπίδια. Όχι ότι δεν έχει πιάσει αυτό. Πολλοί βουλευτές συνάδελφοι έχουν προκύψει από αυτά τα σχόλια. Εμάς όμως αυτό δεν μας αφορά. Από εκεί και πέρα, με το να σχολιάσεις κάποια πράγματα μπορεί να βοηθήσεις και αυτούς που σε κυβερνάνε να διορθώσουν κάποια λάθη.

Στέλλα: Επίσης, ο κόσμος δεν είναι χαζός. Περιμένει κάποιες απαντήσεις και εμάς η δουλειά μας είναι να ρωτάμε. Αν η δική μας δουλειά ήταν να απαντάμε, τότε μπορεί ο κόσμος να μας έστελνε στη Βουλή ή και στο σπίτι μας.

Και τι σας ρωτάει συνήθως ο κόσμος όταν σας συναντά στον δρόμο;

Στέλλα: Εμένα τώρα τελευταία με ρωτάνε αν θα πάμε σε εκλογές. Παλιότερα με ρωτούσαν τι θα γίνει με τον πόλεμο, ο οποίος είναι σε εξέλιξη. Μακάρι να είχα απαντήσεις και στα δύο.

Ντίνος: Εμένα με ρωτάνε κυρίως για θέματα της τσέπης τους γιατί με έχουν συνδυάσει με το οικονομικό ρεπορτάζ. Επίσης, με ρωτούσαν αν έχω εμβολιαστεί. Την περίοδο των εμβολίων ήταν πολύ συχνή αυτή η ερώτηση. Αυτό που καταλαβαίνω είναι ότι πλέον ο κόσμος δεν σου λέει «φώναξε αυτό τον πολιτικό και ρώτα τον για αυτό το θέμα». Αυτό που τους νοιάζει είναι να διαχειριστούν τα καθημερινά τους προβλήματα.

Διαβάστε περισσότερα στο περιοδικό ΟΚ! που κυκλοφορεί με «Τα Νέα Σαββατοκύριακο».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ