Ο Νίκος Κοκλώνης ετοιμάζεται να κάνει πρεμιέρα με το J2US αλλά δεν είναι το μοναδικό project στο οποίο έχει επικεντρώσει την ενέργειά του. «Έχουμε μπει δυναμικά στη μυθοπλασία» αναφέρει στη συνέντευξή του στο ΟΚ! ενώ αποκαλύπτει ποια είναι τα επόμενα επαγγελματικά του σχέδια με την Barking Well.

Σε αυτή τη δουλειά έχεις πει ότι μπήκες από μια ερωτική απογοήτευση…

Που παντρεύτηκε πριν από λίγες μέρες

Και ποιο ήταν το μεγαλύτερο μάθημα που πήρες;

Ξέρω ποιο είναι το μάθημα, απλά εγώ δεν λέω να το μάθω! Ότι στην εποχή μας δεν πρέπει να επενδύουμε στα συναισθήματα γιατί ο κόσμος είναι πιο πονηρός και δεν υπάρχουν ροζ συννεφάκια.

Και στον χώρο των media;

Ότι είναι πολύ σημαντικό να κρατάς τις υποσχέσεις σου – όσο μπορείς τουλάχιστον. Σίγουρα υπάρχουν και αναποδιές, εσύ όμως οφείλεις να είσαι σωστός τόσο απέναντι στον κόσμο όσο και στους συνεργάτες σου. Αυτή είναι για μένα η πραγματική επαγγελματική επιτυχία.

Φέτος η Barking Well μπαίνει ενεργά και στη μυθοπλασία.

Είναι γεγονός. Τις ανακοινώσεις όμως τις κάνουν τα κανάλια και χαίρομαι γιατί διαθέτουν εξαιρετικά στελέχη που είναι πιο πάνω και από τις δυνατότητες της ελληνικής αγοράς. Έχουμε μπει λοιπόν δυναμικά στη μυθοπλασία, ο Πέτρος Μπούτος έχει κάνει εξαιρετική δουλειά. Από τον Ιανουάριο θα βγουν δύο σειρές και από τον επόμενο Σεπτέμβριο άλλες δύο. Η μυθοπλασία είναι ένα καινούριο εγχείρημα για εμάς, ελπίζω ότι θα πάνε όλα καλά. Αυτό που μπορώ να πω όμως με το χέρι στην καρδιά είναι ότι η καλύτερη εταιρεία παραγωγής σόου στην Ελλάδα είναι η Barking Well.

Είναι εντυπωσιακό ότι αυτή τη στιγμή συνεργάζεσαι ως παραγωγός με τέσσερις σταθμούς.

Εγώ απλά θα πω ένα μεγάλο «ευχαριστώ» σε αυτούς τους ανθρώπους των καναλιών που με στηρίζουν. Είναι πολύ σημαντικό όταν ένας ιδιοκτήτης ή πρόεδρος καναλιού σού λέει ένα «μπράβο» δίνοντάς σου μια δεύτερη δουλειά. Γιατί σημαίνει ότι έχει εκτιμήσει όσα έχεις κάνει για εκείνον. Άρα θα κάνω ό,τι μπορώ για να μείνει ικανοποιημένος. Μου αρέσει να δημιουργώ πρότζεκτ, το τεχνικό κομμάτι είναι δουλειά άλλων. Με ενδιαφέρει ποια θα είναι τα ζευγάρια του J2US και τι τραγούδια θα πουν, όχι πόσα εκατομμύρια led θα έχει το πλατό.

Το οποίο πλατό, μαθαίνω, θα είναι ακόμη πιο μεγάλο φέτος.

Θα είναι διπλάσιο. Όταν είχα μπει στον κόσμο των αεροπορικών εισιτηρίων, μου έλεγαν «σιγά μην πάει ο Έλληνας να βγάλει εισιτήρια σε μια ιστοσελίδα με την πιστωτική του κάρτα, θα πάει στον πράκτορα που τον ξέρει». Κι εγώ έλεγα «όχι, θα μάθει να το κάνει». Και έμαθε. Έτσι θα κάνουμε και τώρα. Απώτερος στόχος είναι το εξωτερικό, έχουμε τα ταλέντα για αυτό. Γιατί να έχει γεμίσει το Netflix με ισπανικές παραγωγές, τι καλύτερο έχουν αυτοί από εμάς; Δεν υπάρχουν και τα ελληνικά μυαλά αλλά και τα ελληνικά τοπία; Το πιο σημαντικό σε μια παραγωγή είναι ο φωτισμός. Υπάρχει καλύτερο φως από το ελληνικό;

Μιλώντας για χαρισματικά μυαλά, έκανες πρόσφατα και μια μεταγραφή που συζητήθηκε, τον Τζώνη Καλημέρη.

Είχαμε προλάβει να συνεργαστούμε για λίγο στο Open. Επιδιώκω να έχω τα καλύτερα στελέχη για να μαθαίνω δίπλα τους, αυτό μου λείπει. Δεν είναι μόνος του ο Νίκος ο παραγωγός. Στην εταιρεία του δουλεύουν πάνω από 500 άτομα με τεράστια τηλεοπτική εμπειρία. Θα μου πεις «γιατί τα πήρες αφού δεν έχεις κανάλι;» . Γιατί στόχος μας είναι το περιεχόμενο, θέλουμε να βγάλουμε δικά μας format και να τα πουλάμε στο εξωτερικό, όχι να αγοράζουμε μόνο τα ξένα.

Αλήθεια, αν είχες απέναντι τον εαυτό σου, τι θα τον ρωτούσες;

Γιατί κάνεις τη ζωή σου δύσκολη; (Γελάει.)

Διαβάστε περισσότερα στο περιοδικό ΟΚ! που κυκλοφορεί με Τα Νέα Σαββατοκύριακο.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ