Η 29χρονη ηθοποιός πλέον, επί χρόνια μοντέλο, πρώην παίκτρια του Survivor και μέλλουσα σύζυγος του επιχειρηματία Κώστα Πηλαδάκη, Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου έχει κουραστεί να απαντά μόνο για γάμους, νυφικά και «επόμενα βήματα» στη σχέση της. Έτσι κι αλλιώς μια μοντέρνα Σταχτοπούτα το μόνο που επιτρέπεται να χάνει είναι το γυάλινο γοβάκι της, ποτέ όμως τον προορισμό της. Κοιτάει μπροστά και υπόσχεται στον εαυτό της: «Είμαι αποφασισμένη πλέον να έχω μια ωραία ζωή».

Ανάμεσα σε άλλα η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου μιλά στο ΟΚ! για το αν έχει την επιθυμία να γίνει μητέρα.

«Δεν είμαι έτοιμη σε καμία περίπτωση να γίνω μάνα»

Μου έχει δοθεί η ευκαιρία και δεν το ήθελα. Είχα σχέσεις που ήθελαν παιδιά, αλλά εγώ όχι. Δεν ξέρω αν ποτέ μου βγει το μητρικό ένστικτο και αποφασίσω ότι θέλω ένα παιδί, πάντως τώρα μπορώ να το πω με σιγουριά ότι δεν θέλω. Είναι τεράστια ευθύνη ένα παιδί και δεν είμαι της άποψης ότι πρέπει να το κάνεις για να βρεις νόημα στη ζωή σου, για να κάνεις τον γάμο σου καλύτερο ή έτσι για να υπάρχει κι ένα παιδί.

Πρέπει να έχεις αποφασίσει μέσα σου ότι προτεραιότητα είναι το παιδί και του αφιερώνεις τη ζωή σου. Ειδικά τα πρώτα χρόνια, η μαμά πρέπει να είναι απίκο, για να το μεγαλώσει χωρίς ψυχολογικά προβλήματα και άλλα τέτοια θέματα.

Σκέφτομαι ότι ίσως έχει κάποια σχέση το γεγονός ότι δεν έχω βιώσει ποτέ το κλασικό πρότυπο της αγαπημένης και ευτυχισμένης οικογένειας. Αλλά δεν είναι φτιαγμένοι όλοι για να γίνουν γονείς.

Σκέφτομαι ότι ίσως και να υιοθετούσα. Υπάρχουν τόσα παιδάκια στον πλανήτη που έχουν ανάγκη και εμείς πολλές φορές κάνουμε παιδιά για εγωιστικούς λόγους. Για να μας μοιάσει, για να κάνει την καριέρα που εμείς δεν κάναμε, για να μάθει γαλλικά που εμάς οι γονείς μας δεν είχαν να μας πάνε, για να προβάλλουμε ουσιαστικά τον εαυτό μας και το εγώ μας πάνω στο παιδί.

Διαβάστε περισσότερα στο περιοδικό ΟΚ! που κυκλοφορεί στα περίπτερα!

Διαβάστε επίσης:

Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου: «Ο πατέρας μου είναι τοξικομανής, έχω εικόνες να κάνει χρήση μπροστά μας»

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ