Η ηθοποιός και επιχειρηματίας Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου φωτογραφίζεται για το ΟΚ! μαζί με την coach της στο J2US Χριστίνα Μηλιού και μιλά για όλα.

Ανάμεσα σε άλλα, η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου απαντά και για την προσωπική της ζωή και το γεγονός ότι συχνά δημοσιεύματα κάνουν λόγω για κρίση στη σχέση της με τον Κώστα Πηλαδάκη.

Ναυσικά, με τον επιχειρηματία Κώστα Πηλαδάκη είστε ήδη τέσσερα χρόνια μαζί. Ό,τι αναζητούσες σε έναν σύντροφο το βρήκες σε εκείνον;

Ναυσικά: Νομίζω ότι στο 100% είναι δύσκολο να ταιριάζεις σε όλα, αλλά ο Κώστας έχει αυτά που χρειάζομαι για να είμαι ευτυχισμένη. Με καταλαβαίνει και με στηρίζει. Δεν νιώθω ότι περιορίζεται η ελευθερία μου. Έχουμε μια ήρεμη σχέση, χωρίς τσακωμούς. Ο Κώστας θα κοιτάξει το δικό μου καλό, ακόμα κι αν δεν τον συμφέρει. Υπάρχει πραγματική αγάπη.

Ποτέ δεν έχετε περάσει σοβαρή κρίση στη σχέση σας;

Ναυσικά: Όχι, ποτέ, σε αντίθεση με όσα γράφονται και λέγονται ότι χωρίζουμε κάθε εβδομάδα. (Γελάει.) Μονίμως μας βλέπουν μαζί, αλλά δεν καταλαβαίνω γιατί υπάρχει τόσο μεγάλη εμμονή να μας βγάζουν συνέχεια χωρισμένους.

Ήταν να παντρευτείτε κιόλας πέρσι το καλοκαίρι.

Ναυσικά: Έχω κουράσει να μιλάω για αυτό. Ήταν λάθος που μίλησα εξαρχής ανοιχτά, αν και αναγκάστηκα γιατί βγήκε το θέμα χωρίς την άδειά μου. Θα παντρευτούμε όταν το θέλουμε εμείς. Έτσι και αλλιώς, προς το παρόν, δεν υπάρχει και χρόνος. Επίσης, δεν καταλαβαίνω αυτή την εμμονή του κόσμου με τον γάμο. Για μένα δεν αλλάζει κάτι με τον γάμο, απλά γιορτάζεις την αγάπη σου.

Διαβάστε περισσότερα στο περιοδικό ΟΚ! που κυκλοφορεί στα περίπτερα!

Διαβάστε επίσης:

Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου: «Δεν καταλαβαίνω γιατί υπάρχει τόσο μεγάλη εμμονή να μας βγάζουν συνέχεια χωρισμένους με τον Κώστα Πηλαδακη»

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ