Ο χαρισματικός τραγουδοποιός Μιχάλης Χατζηγιάννης μιλάει πρώτη φορά στο ΟΚ! για το νέο του τηλεοπτικό βήμα στο «Σπίτι με το Mega» και τη συνεργασία του με τη Ρούλα Κορομηλά.

Γιατί ο Μιχάλης Χαζηγιάννης θεωρεί τη σχέση τους καρμική και τι του λέει η Ρούλα Κορομηλά καθημερινά;

Ποιο ήταν το πρώτο πράγμα που σου είπε η Ρούλα Κορομηλά όταν συναντηθήκατε;

Το «σπορ» της παρουσίασης είναι ομαδική δουλειά. Συναντηθήκαμε, θυμάμαι, ένα απόγευμα με τη Ρούλα πριν από την έναρξη των γυρισμάτων της εκπομπής και μου είπε ότι θα είμαστε αυθεντικοί, αληθινοί και θα προχωρήσουμε χέρι χέρι σε αυτή τη διαδρομή. Δεν μας ενδιαφέρουν τα νούμερα τηλεθέασης.

Τι έχεις εισπράξει από τη Ρούλα μετά από τέσσερις εκπομπές;

Με τη Ρούλα δεν γνωριζόμασταν προσωπικά από πριν. Στο πρώτο ραντεβού ανακαλύψαμε ότι η σχέση μας είναι καρμική, οι ζωές μας είχαν τόσους συσχετισμούς που αισθανθήκαμε σαν να γνωριζόμασταν χρόνια. Με την ευγένειά της, με μια αγνή διάθεση να με κατευθύνει και να με προστατεύσει, ήθελε πολύ να το κάνουμε μαζί. Μου είπε «θα μιλάμε κάθε μέρα»! Και το έκανε. Με παίρνει κάθε μέρα και μου λέει: «Αγαπημένε μου συγκάτοικε, μην ξεχνάς ποιος είσαι. Δεν έχεις να αποδείξεις τίποτα». Και αν είμαστε κάπου που δεν μπορούμε να μιλήσουμε, μου το στέλνει σε μήνυμα! Μετά από έναν μήνα γυρισμάτων, μέσα μου νιώθω ήσυχος γιατί δεν απομυθοποίησα τον άνθρωπο που ήξερα εγώ, όπως όλη η Ελλάδα. Γιατί στο καλλιτεχνικό στερέωμα δεν είναι πάντα όλοι αυτό που βλέπουμε. Στην περίπτωσή της, δεν κρύβεται πίσω ένας δεύτερος άνθρωπος με τον οποίο δεν μπορείς να τα βγάλεις πέρα.

Διαβάστε περισσότερα στο περιοδικό ΟΚ! που κυκλοφορεί στα περίπτερα!

Διαβάστε επίσης:

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ