Ο Μαυρίκιος Μαυρικίου και η Ιλάειρα Ζήση είναι ένα από τα ζευγάρια που ανεβαίνουν στην σκηνή του J2US. Στην πρεμιέρα του φαντασμαγορικού σόου τραγούδησαν ένα κομμάτι που επέλεξε ειδικά γι΄ αυτούς ο Νίκος Κοκλώνης το «Μ΄αγαπάς ; Πιο δυνατά» του Αντύπα. Το ζευγάρι μιλά για την πρώτη του εμφάνιση στο J2US αλλά και για την εμπειρία τους στο σόου.

Ρομαντική ήταν και η πρώτη εμφάνισή σας στο J2US.

Ιλάειρα: Είναι πολύ ωραία εμπειρία γιατί µου δίνει τη δυνατότητα να πιστέψω στον εαυτό µου και στα ταλέντα µου.

Μαυρίκιος: Aν δεν φτάσουµε στον τελικό, για μένα θα είναι ήττα. Το λέω γιατί έχω µια µαθήτρια που πριν από λίγο καιρό δεν πατούσε νότα και τώρα είναι φοβερή. Τώρα αγκαλιάζει τις νότες. Έχει συναίσθηµα, έχει φτιάξει τις αναπνοές της, έχει βρει τα ηχοχρώµατά της. Είµαι περήφανος για τη µαθήτριά µου. Την πάω σε όλα τα είδη µουσικής, από όπερα µέχρι λαϊκό, και ανταποκρίνεται υπέροχα. Υπάρχουν βέβαια ζευγάρια που αν δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό µπορεί κάποιος να µας κερδίσει, όπως είναι η Άντζελα Δηµητρίου και η Μπέσσυ Αργυράκη. Δέχοµαι να χάσω από κάποιους που είναι ψηλά, αλλά αν δώσουµε τον καλύτερό µας εαυτό θα φτάσουµε στο τέλος.

Ο Μαυρίκιος Μαυρικίου σε φωτογραφία από την επίσημη γαμήλια φωτογράφισή του. (Κωνσταντίνος Κωνσταντίνου)

Ιλάειρα: Είµαστε στο πιο φανταστικό σόου της ελληνικής τηλεόρασης. Περνάµε υπέροχα γιατί είναι κάτι που το ζούµε. Είµαστε ζευγάρι στο J2US και στη ζωή.

Μαυρίκιος: Πάντως ο πιο σηµαντικός λόγος που ήθελα να λάβω µέρος στο J2US είναι για να γνωρίσω και να συνεργαστώ µε τον Νίκο Κοκλώνη. Γιατί δεν µου λείπει ένα ακόµα µουσικό σόου από την καριέρα µου. Πήγα για την Ιλάειρα, ώστε να της δώσω µια ευκαιρία να δει πώς είναι αυτό το πράγµα επαγγελµατικά, αλλά ως Μαυρίκιος πήγα για τον Νίκο Κοκλώνη. Θέλω να επισηµάνω την καλή του την καρδιά. Ο Νίκος είναι ένας άνθρωπος που µπορεί να αυτοσαρκαστεί αλλά ταυτόχρονα να ευαισθητοποιηθεί και να κλάψει σαν µικρό παιδί για κάτι που τον έχει αγγίξει. Και να σου πω την αλήθεια, θέλω να γίνουµε φίλοι. Έχω βρει κοινά µε τον Νίκο. Που έχει ακούσει πολλά, έχει παλέψει µε τον εαυτό του. Χειρίζεται τα πάντα, έχει βρεθεί χαµηλά, έχει βγει νικητής, έχει πάει ψηλά. Είναι υπέροχος και χαίροµαι που µας έκανε αυτή την πρόταση.

Ιλάειρα: Είναι πολύ καλό παιδί και ακούω όµορφα πράγµατα για εκείνον. Ότι βοηθάει κόσµο. Επίσης, είναι καλός εργοδότης. Πληρώνει στην ώρα του και οι συνεργάτες του δουλεύουν σε ένα όµορφο περιβάλλον.

Φωτογραφίa: Κωνσταντίνος Κωνσταντίνου

Διαβάστε περισσότερα στο περιοδικό ΟΚ! που κυκλοφορεί με Τα Νέα Σαββατοκύριακο.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ