Ο Μαυρίκιος Μαυρικίου και η Ιλάειρα Ζήση ανεβαίνουν κάθε Σάββατο βράδυ στη σκηνή του J2US. Πρόσφατα τους είδαμε και στο ταξιδιωτικό Asia Express από το οποίο αποχώρησαν μόλις μετά από ένα επεισόδιο και εξηγούν στο ΟΚ! τι συνέβη.

Τι συνέβη στο Asia Εxpress και αντέξατε µόνο µία µέρα στην Καμπότζη;

Ιλάειρα: Είδα πόσο πολύ το ήθελε ο Μαυρίκιος και ακολούθησα. Στο βίντεο έδειξαν ότι έκλαιγα γιατί έχασα έναν χάρτη. Δεν έκλαιγα για αυτό αλλά γιατί πήγαµε σε 9 σπίτια να µας φιλοξενήσουν και στενοχωρήθηκα πάρα πολύ βλέποντας τις άθλιες συνθήκες που ζουν αυτοί οι άνθρωποι. Παιδάκια γυµνά, βρόµικα, πεινασµένα. Δεν το άντεχε η ψυχή µου αυτό το πράγµα. Στο 10ο σπίτι µάς φιλοξένησαν και το στρώµα είχε κοριούς, ψαλίδες, πιο δίπλα σκορπιούς, φίδια. Αλλά το συγκλονιστικό ήταν ότι έπρεπε να ζητήσω φαγητό από αυτή τη γυναίκα και δεν είχε ούτε για να φάει η οικογένειά της. Πώς να το κάνω αυτό; Το χειρότερο ήταν το µπάνιο. Φοβήθηκα ότι θα κολλήσω καµία αρρώστια. Δεν έχω κάνει παιδιά ακόµα και λέω στον Μαυρίκιο: «Να ξέρεις ότι αν δεν κάνω παιδί θα φταις εσύ…».

Μαυρίκιος: Και µε αυτή τη φράση της κατάλαβα ότι πρέπει να φύγουµε από το παιχνίδι. Είχα ηθικά θέµατα εγώ. Δεν µπορείς να ζητάς φαγητό από µια οικογένεια που απαρτίζεται από 8 άτοµα και έχουν για όλους μόνο ένα πιάτο φαγητό. Είναι σοκαριστικό αυτό. Δεν θα µπορούσαµε να φάµε το λιγοστό φαγητό τους. Υπήρχε µεγάλος ανταγωνισµός κι αυτό δεν βγήκε στην τηλεόραση. Το χειρότερο ήταν ότι λιποθύµησε µπροστά µας ο οπερατέρ. Η Ιλάειρα σταµάτησε και οι άλλοι παίκτες, αντί να βοηθήσουν, πέρασαν από πάνω του για να µπουν στον ναό. Εµείς φύγαµε από το παιχνίδι γιατί αυτό ήταν πάνω από την ηθική µας. Είναι η πρώτη φορά που πάω σε ένα σόου και δεν έχω κάνει φιλίες. Κάποιοι παίκτες µάς ειρωνεύτηκαν, δεν µας πλησίαζαν καν για να βγάλουµε φωτογραφία µαζί.

Φωτογραφίες: Κωνσταντίνος Κωνσταντίνου

Διαβάστε περισσότερα στο περιοδικό ΟΚ! που κυκλοφορεί με Τα Νέα Σαββατοκύριακο.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ