Η Konnie Μεταξά μιλά για τη σχέση της με τον Μάριο Καπότση. Μπορεί να είχε και στο παρελθόν μακροχρόνιες σχέσεις αλλά, όπως αποκαλύπτει η ίδια, ήταν ναυάγιο. Δηλώνει επίσης ότι ήξερε ότι θα τον παντρευτεί από το τρίτο τους ραντεβού.

Εσύ θα έλεγες ότι είσαι εύκολη σύντροφος;

Όχι, είμαι πάρα πολύ δύσκολη ως σύντροφος, καταρχάς λόγω δουλειάς, γιατί δεν έχω πολύ χρόνο για τον άλλο. Αλλά είμαι πολύ δοτική, αγαπησιάρα, ζουζούνα και το στήριγμα του άλλου. Αν κάποιος κάνει κάτι στον σύντροφό μου, θα μπω μπροστά να τον σκοτώσω. (Γελάει.)

Ρομαντική είσαι;

Πάρα πολύ! Τρελαίνομαι να κάνω εκπλήξεις και ρομαντικά πράγματα.

Και η πρόταση γάμου ρομαντικά έγινε;

Ναι, αλλά αυτή είναι μια προσωπική στιγμή που δεν τη μοιράστηκα και δεν θέλω να το κάνω τώρα. Εφόσον τα ξέρετε όλα για τον γάμο και τη σχέση μας, προτιμώ αυτό να το κρατήσω δικό μας.

Είναι όμως κάτι που περίμενες;

Με το που γνωριστήκαμε ήμουν σίγουρη ότι θα παντρευτούμε. Το ήξερα από το τρίτο ραντεβού. Είχαμε πάει για περπάτημα στο Καβούρι και κάπως μου τα «’σκασε». Επίσης, ο Μάριος νομίζει ότι ξαφνιάστηκα πάρα πολύ όταν μου έκανε την πρόταση γάμου αλλά εγώ το περίμενα…

Γνωριστήκατε κάποια χρόνια πίσω, στα Mad Awards. Τότε ήξερες ποιος είναι;

Δεν είχα ιδέα… Ούτε από πόλο γνώριζα κάτι (σ.σ. ο Μάριος είναι πολίστας). Γενικά, δεν ασχολούμαι με αθλήματα αλλά ΟΚ, ξέρω πλέον τους αγώνες πόλο, τις ομάδες και τους παίκτες.

Εκείνος ήξερε ποια είσαι;

Νομίζω όχι, γιατί όταν με είδε για πρώτη φορά στα Mad Awards έστειλε μια φωτογραφία μου σε κοινή μας φίλη και τη ρώτησε «ποια είναι αυτή η κοπέλα; Θέλω να τη γνωρίσω». Μετά με κυνήγησε πάρα πολύ… Εγώ τότε ήμουν στη φάση που σκεφτόμουν μόνο τη δουλειά, όπως πάντα.

Σου άρεσε από την πρώτη στιγμή που τον είδες;

Δεν μου άρεσε καθόλου! Είχα στο μυαλό μου «αθλητής – πολύ πρόγραμμα – πολύ μακριά από τη δική μου ζωή» αλλά τελικά τα ετερώνυμα έλκονται. Και η κοινή μας φίλη θα είναι μία από τις κουμπάρες μας γιατί εκείνη με έπεισε να του δώσω μια ευκαιρία. Έχετε κάποιο δικό σας τραγούδι που θα ακουστεί και στον γάμο; Όχι! Και ακριβώς επειδή δεν έχουμε δικό μας τραγούδι, έχουμε δυσκολευτεί πάρα πολύ με το πώς θα μπούμε στη δεξίωση. Σκεφτόμαστε κάτι άκυρα κομμά – τια, δεν το έχουμε βρει ακόμη. Έχετε κάποιον δικό σας, ιδιαίτερο κώδικα επικοινωνίας; Για παρά – δειγμα, πώς έχει γράψει ο ένας τον άλλο στο κινητό; Δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι… Στο κινητό τον έχω Μ.Κ. και εκείνος νομίζω πως με έχει Κ.Μ.

Από τη στιγμή που μπήκε στη ζωή σου ο Μάριος, τι συνειδητοποίησες για προηγούμενες σχέσεις σου και πώς ήσουν εσύ μέσα σε αυτές;

Ο Μάριος με έχει βοηθήσει πάρα πολύ να φτιάξω κάποια πράγματα μέσα μου. Με έμαθε πώς να συμπεριφέρομαι σε μια σχέση. Είχα και στο παρελθόν μακροχρόνια σχέση –και πιο μεγάλη από τη δική μας– αλλά ήταν ναυάγιο. Το αν μια σχέση θα είναι τοξική φαίνεται από την αρχή. Απλά εγώ δεν το καταλάβαινα γιατί δεν είχα την εμπειρία μιας καλής σχέσης…

Μήνα του μέλιτος πού σχεδιάζετε να πάτε;

Μαλδίβες ή Μπαλί. Δεν ξέρω, πού αλλού πάνε οι άνθρωποι μήνα του μέλιτος;

Μπάτσελορ, πάντως, έκανες στη Σαντορίνη. Συνέβη κάτι επεισοδιακό;

Πέρασα φανταστικά στο μπάτσελορ. Το επεισοδιακό ήταν πως ήμασταν εννέα κορίτσια –για πέντε μέρες– και δεν τσακώθηκε καμία μεταξύ τους. Ήταν κάτι σαν κατασκήνωση.

Ο Μάριος πού έκανε μπάτσελορ;

Δεν έκανε! Του είπα να του κλείσω στην Ίμπιζα αλλά οι φίλοι του είναι όλοι αθλητές, είχαν προπόνηση και δεν μπορούσαν να φύγουν. Ίσως του κάνουν οι κουμπάροι μας μπάτσελορ στην Κρήτη νωρίτερα από τον γάμο.

Διαβάστε περισσότερα στο περιοδικό ΟΚ! που κυκλοφορεί με τα Νέα Σαββατοκύριακο.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ