Η Κατερίνα Στικούδη και ο Βαγγέλης Σερίφης γνωρίστηκαν σε ένα τηλεοπτικό γύρισμα και έγιναν ζευγάρι το 2009. Παντρεύτηκαν εννέα χρόνια μετά και τον Οκτώβριο του 2021 ήρθε στη ζωή ο γιος τους Βύρωνας. Εκείνος είναι πρώτη φορά υποψήφιος στις βουλευτικές εκλογές, ενώ εκείνη, εκτός από τη σταθεrή παρουσία στο J2US, ετοιμάζει το πρώτο της δισκογραφικό βήμα στην ευρωπαϊκή αγορά.

Λίγο πριν φωτογραφίζονται για πρώτη φορά μαζί για το ΟΚ! -φορώντας σύνολα Admiral– και αποκαλύπτουν όσα δεν γνωρίζαμε για την κοινή τους ζωή.

Η Κατερίνα Στικούδη με τοπ, κολάν, κάλτσες και παπούτσια Admiral.

Η Κατερίνα Στικούδη και ο Βαγγέλης Σερίφης στο ΟΚ! για τη αρχή της σχέση τους

Μια σχέση που κρύψατε επιμελώς το πρώτο διάστημα.

Βαγγέλης: Μάντεψε ποιανού ιδέα ήταν! Πλάκα κάνω και εμένα μου άρεσε.

Κατερίνα: «Για να μη μας ματιάσουν, αγάπη μου» του έλεγα. «Άσε να δέσει πρώτα το γλυκό».

Ήθελες να νιώσεις σίγουρη.

Βαγγέλης: Πες ότι με έβλεπες με τον Βουρλιώτη και τον Ισορροπιστή και τιςωραίες γυναίκες στα κλιπ και έλεγες «πού πάω να μπλέξω τώρα;».

Η Κατερίνα Στικούδη και ο Βαγγέλης Σερίφης ποζάρουν στον φακό της Ολυμπίας Κρασαγάκη.

Κατερίνα: Κάνεις λάθος. Επειδή κάναμε μαζί ωραία πράγματα στη μουσική –και έχουμε να κάνουμε πολύ περισσότερα ως ομάδα– δεν ήθελα να φύγει η προσοχή από τα επαγγελματικά μας. Στο εξάμηνο επάνω τον πήρα και τον πήγα στους γονείς μου στη Θεσσαλονίκη. Τότε ουσιαστικά παντρευτήκαμε εμείς. Είχε άγχος, μωρέ!

Βαγγέλης: Είχα άγχος αλλά εγώ ήθελα να το κάνουμε πιο νωρίς.

Κατερίνα: Δεν θα ξεχάσω ποτέ αυτή τη στιγμή. Να χτυπάει την πόρτα με την ανθοδέσμη και το κοστούμι του, πόσο το απολάμβανα! (Γελάει.)

Βαγγέλης: Ήταν Χριστούγεννα του 2009. Ήμασταν τότε στο νυχτερινό κέντρο Πολιτεία με το σχήμα Βανδή – Goin’ Through – NEBMA, είχε ανέβει και εκείνη επάνω για τριήμερο και της είπα: «Ήρθε η ώρα να πάω στους γονείς σου». Γραβατωμένος, κύριος, με λουλούδια και γλυκά.

Διαβάστε περισσότερα στο περιοδικό ΟΚ! που κυκλοφορεί στα περίπτερα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ