Συναντιούνται στα γυρίσματα της σειράς του Mega «Μαύρο ρόδο» αλλά έκαναν ένα μικρό διάλειμμα για να φωτογραφηθούν μαζί για το ΟΚ!. Τους συναντήσαμε στο δωμάτιο του ξενοδοχείου Dinavi Palace Acropolis. Η Κατερίνα Διδασκάλου φιξάρει το μακιγιάζ της και ο Λεωνίδας Κακούρης είναι έξω, στο μπαλκόνι, για να καπνίσει. Η μπαλκονόπορτα είναι μισάνοιχτη.

Κατερίνα: Όταν γνώρισα τον Λεωνίδα, κάπνιζε πάρα πολύ. Και όλο του έλεγα «έλα, βρε Λεωνίδα, τώρα…».

Λεωνίδας: Είχα τσιγαρομουρμούρα. Καταρχάς, είναι λαγωνικό. Σε ολόκληρο το στούντιο αν ανάψει ένα τσιγάρο, το καταλαβαίνει.

Κατερίνα: Το μυρίζω αμέσως. Ο Λεωνίδας όμως πάντα μου έλεγε: «Πρέπει να αλλάξω κι εγώ, είσαι καλό παράδειγμα για μένα. Να κάνω υγιεινή διατροφή. Να μην καπνίζω τόσο». Και το έκανε. Πρώτον, έχει γίνει στυλάκι. Δεν ήταν χοντρός ποτέ. Το θαυμάζω αυτό.

Κατερίνα, ποια ερώτηση θα ήθελες να κάνεις στον Λεωνίδα;

Κατερίνα: Μα είμαστε φίλοι τόσα χρόνια. Τι προσπαθείς να μας κάνεις, να μαλώσουμε; Τέλος πάντων, θα τον ρωτούσα πόσο πολύ του έχω σπάσει τα νεύρα που του λέω συνέχεια «κόψε το τσιγάρο».

Κι εσύ Λεωνίδα;

Λεωνίδας: Πώς διατηρείται τόσο όμορφη. Κατερίνα: Μα εσύ το ζεις αυτό, δεν το ζεις; Μόνο με ζεστό νερό και λεμόνι! (Γελάει.

Από το περιοδικό ΟΚ! που κυκλοφορεί με Τα Νέα Σαββατοκύριακο.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ