Το βράδυ της Τετάρτης 19/6 πραγματοποιήθηκαν τα Mad VMA 2024 με άκρως εντυπωσιακές παρουσίες και μοναδικά acts που μάγεψαν το κοινό.

Πολλές παρουσίες ξεχώρισαν με τις εμφανίσεις τους στο πράσινο χαλί αλλά και πάνω σκη σκηνή των Mad VMA. Ανάμεσα σε εκείνους ήταν και το μοντέλο, Ηλίας Χαζτησάββας ο οποίος παρέδιδε τα βραβεία στους celebrities για να βραβεύσουν τους καλλιτέχνες.

Ο Ηλίας Χατζησάββας μίλησε στο okmag για την εμπειρία του από τη λαμπερή βραδιά αλλά και πώς επιλέχθηκε από τα Mad:

Πώς επιλέχθηκες από τα Mad VMA για να παραδώσεις τα βραβεία στους celebrities;

Είχα συμμετάσχει σε ένα διαγωνισμό γνωστής εταιρείας για τα Mad VMA, με είδαν από εκεί και ήταν το πρώτο βήμα που έγινε.

Πώς ένιωσες όταν σου έγινε η πρόταση;

Χάρηκα πάρα πολύ γιατί δεν το περίμενα ότι θα συνέβαινε. Και όταν μου είπαν να παρευρεθώ στον χώρο των Mad VMA για να απονείμω τα βραβεία, ήταν πολύ ακραίο, το ήθελα πολύ!

Πώς σου φάνηκε η εμπειρία;

Επειδή παρευρισκόμουν στα Mad Walk με designers και κάναμε πασαρέλα, είχα μια εμπειρία για το πώς είναι αλλά δεν είχαν καμία σχέση με τα VMA. Ήταν εξαιρετικό όλο. Και οι καλλιτέχνες πολύ καλοί Άξιζε κάθε λεπτό που βρισκόμουν εκεί και πραγματικά ήταν ο,τι καλύτερο.

Θα το ξαναέκανες;

Σίγουρα! Ήταν υπέροχο. Ακόμα και όταν έβλεπα πως οι πιο παλιοί παρουσιαστές έδιναν ευκαιρία σε νέα παιδιά για να βραβεύσουν τους καλλιτέχνες. Γίνεται μια ανανέωση σε παρουσιαστές και καλλιτέχνες και αυτό ήταν πολύ ωραίο. Ανυπομονώ να δω το αποτέλεσμα και στην τηλεόραση γιατί ήταν όλο πάρα πολύ ωραίο!

Διαβάστε επίσης: Τα παραλειπόμενα των βραβείων Mad και η «εγκυμοσύνη» που άναψε φωτιές!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ