«Οφείλω στον εαυτό μου να κάνω το επόμενο βήμα» ήταν ο τίτλος της πολυσυζητημένης συνέντευξής της Τέτας Καμπουρέλη στο ΟΚ! τον Απρίλιο του 2021. Ο τότε σύζυγός της Βασίλης Γκουρούσης ήταν ακόμα προφυλακισμένος, εκείνη δεχόταν απειλές, ενώ είχε ανακαλύψει μαζί με όλη την Ελλάδα ότι στον γάμο τους υπήρχε τρίτο πρόσωπο. Σήμερα η ζωή της δεν θυμίζει σε τίποτα εκείνη την εποχή που, όπως λέει η ίδια, την έκανε πιο δυνατή. Δεν έκανε απλά ένα βήμα, έκανε άλμα. Μπορεί το μελάνι στο χαρτί του διαζυγίου της να είναι ακόμη νωπό, αλλά εκείνη έχει ήδη γυρίσει σελίδα στην προσωπική της ζωή και δεν κρύβει ότι είναι πολύ ερωτευμένη. Ο δημοσιογράφος σύντροφός της, ευγενής, ξανθός, ψηλός, με μπλε μάτια, λίγο πάνω από τα 40, κάθεται δίπλα μας αθόρυβα κατά τη διάρκεια της συ – ζήτησής μας, της κρατάει το χέρι και μας προσφέρει από μια μικρή σοκολάτα γάλακτος.

Δείχνεις να είσαι πολύ καλύτερα από την τελευταία φορά που είχες μιλήσει στο ΟΚ! πριν από δύο χρόνια ακριβώς.

Η ζωή μου είναι πολύ πιο όμορφη από τότε. Μετά την καταιγίδα που πέρασα, νιώθω μια ηρεμία. Είμαι πιο ήρεμη για να αντεπεξέλθω καλύτερα στην καθημερινότητά μου.

Διατηρείτε επικοινωνία με τον Βασίλη;

Όταν χρειάζεται.

Θυμάμαι το φθινόπωρο του 2020, όταν είχαμε κάνει ένα τηλεοπτικό γύρισμα στην τριώροφη μεζονέτα σας στη Βάρη. Τώρα μένεις σε ένα δυάρι στην Καισαριανή.

Μέχρι το διαζύγιο είχα μεταφερθεί στη μητέρα μου, στην Καισαριανή, έχοντας αφήσει πίσω όλα μου τα πράγματα. Τώρα μένω σε ένα δυαράκι εκεί κοντά με τον σύντροφό μου.

Διαβάστε περισσότερα στο περιοδικό ΟΚ! που κυκλοφορεί στα περίπτερα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ