Πριν από λίγες ώρες περπάτησε στο κόκκινο χαλί της Κρουαζετ και του 75ου Φεστιβάλ Κινηματογράφου των Καννών με την ταινία Dodo. Η Μαριέλλα Σαββίδου νιώθει μεγάλη χαρά και συγκίνηση που μαζί με την ελληνική ομάδα της ταινίας έδωσαν το «παρών» σε μια τόσο ξεχωριστή κινηματογραφική εκδήλωση διεθνούς φήμης.

Το okmag επικοινώνησε μαζί της και εκείνη δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό και τη συγκίνησή της για όσα έζησε τις τελευταίες ώρες. Όπως αποκάλυψε χαρακτηριστικά η υποδοχή της ταινίας από τους Γάλλους ήταν θερμή και τα συναισθήματα που έζησε όλη η ομάδα που βρέθηκε εκεί ξεχωριστά.

Η Μαριέλλα Σαββίδου βρέθηκε στις Κάννες μαζί με τους: Άκη Σακελαρίου, Σμαράγδα Καρύδη, Νατάσα Εξηνταβελώνη, Άγγελο Παπαδημητρίου, Τζώρτζη Παπαδόπουλο, Νίκο Γκέλια, Τζεφ Μοντάνα, Πολύδωρο Βογιατζή κ.α. και απέσπασαν το πιο θερμό χειροκρότημα του κοινού.

«Ήταν πολύ συγκινητικό αυτό που ζήσαμε. Είδαμε τη δουλειά που ετοιμάσαμε εδώ και καιρό και όλα αυτό ήταν πολύ ξεχωριστό. Είχαμε θερμή υποδοχή από τους Γάλλους και αισθανθήκαμε μεγάλη συγκίνηση. Όλοι μαζί οι συντελεστές της ταινίας βρεθήκαμε στο Photocol, περπατήσαμε στο κόκκινο χαλί και είδαμε την πρεμιέρα της ταινίας Dodo του Πάνου Κούτρα», ανέφερε αρχικά η γνωστή ηθοποιός.

Και συνέχισε: «Πρόκειται για μια αριστουργηματική ταινία του Πάνου που τα έχει όλα τέλεια κουρδισμένα με τους πρωταγωνιστές να είναι ένας και ένας διαλεγμένοι για τους ρόλους. Η ταινία έχει διαχρονικές αξίες και πάντα μιλά σε πολλά επίπεδα και θέλει να περάσει το δικό της μήνυμα».

Πείτε μας λίγα λόγια για τον ρόλο σας στην ταινία

Όλη η ταινία κινείται γύρω από έναν γάμο που πρέπει να γίνει πάση θυσία. Πρόκειται για έναν γάμο που γίνεται για όλους τους άλλους λόγους πλη του έρωτα. Γίνεται για οικονομική αποκατάσταση, για λάμψη και για όλους τους σαθρούς λόγους που μας αναγκάζει κάποιες φορές η κοινωνία να κάνουμε ορισμένες κινήσεις στη ζωή μας. Στην υπόθεση της ταινίας βρισκόμαστε σε ένα κτήμα 48 ώρες πριν από τον γάμο που θα πρέπει να είναι πολύ γκλάμορους. Εγώ υποδύομαι την Κάτια που είναι η planner wedding και αποτελεί τη φωνή της λογικής, αλλά και της υστερίας κάποιες φωρές. Η ιστορία έχει πολλά τραγικά και κωμικά στοιχεία που έχει μπλέξει πολύ όμορφα ο δημιουργός της.

Πώς ήταν η στιγμή που περπατήσατε στο κόκκινο χαλί των Καννών;

Είχε όμορφες στιγμές, αλλά και αστείες Το Φεστιβάλ των Καννών είναι ένα από τα κορυφαία κινηματογραφικά φεστιβάλ στον κόσμο. Νιώσαμε πολύ περήφανοι που βρεθήκαμε σε αυτό. Μια ελληνική ομάδα ήταν εκεί και καταχειροκροτήθηκε. Αυτός μας έδωσε μεγάλη χαρά.

Όταν ξεκινήσατε την υποκριτική είχατε φανταστεί να συμμετέχετε στο Φεστιβάλ των Καννών;

Δεν είχα φανταστεί ότι θα συμμετέχω σε μια τέτοια διοργάνωση. Εγώ αυτό που ήθελα και θέλω είναι να κάνω ωραίες δουλειάς και να συνεργάζομαι με ανθρώπους ώστε να βγαίνει ένα όμορφο αποτέλεσμα για το οποίο θα είμαι περήφανη.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ