Η Ιωάννα Μαλέσκου με τη σχεδόν 1 έτους κόρη της αγκαλιά με τον αγαπημένο της, Κωνσταντίνο Δανιά, στη ζωή της, επιστρέφει με το πολυαναμενόμενο ριάλιτι σόου TV Queen στο Open και πατάει το κουμπί της επανεκκίνησής της με καινούρια, πολύχρωμα φτερά.

Η παρουσιάστρια πραγματοποίησε ένα Q&A στην κάμερα του okmag και μίλησε τόσο για την κόρη της όσο και για τη μεγάλη τηλεοπτική επιστροφή της.

Η κορούλα σας σε λίγο καιρό θα γίνει ενός έτους! Πόσο έχει αλλάξει η ζωή σας;

«Είναι φανταστικό ότι έχει περάσει σχεδόν ένας χρόνος, σα νερό. Η καθημερινότητα έχει αλλάξει τελείως, όλα στρέφονται γύρω από εκείνη και όλα γίνονται με προτεραιότητα εκείνη. Γενικώς η ζωή είναι πιο έντονη, πιο όμορφη και αισθάνομαι γεμάτη».

Υπάρχουν πράγματα που κάνει το μωράκι σας και σε εκπλήσσουν;

«Εννοείται πως με εκπλήσσει. Είναι εντυπωσιακό γιατί δεν είχα ξαναζήσει πως είναι να έχεις μωρό και χαίρομαι γιατί διαπιστώνω πως είναι σγουγγαράκι. Οπότε προσπαθώ όσα όλα λαμβάνει και είναι οι βάσεις της και ειδικά ό,τι περνάει από το χέρι μου, να είναι μηνύματα ζωής».

Πώς νιώθεις για την τηλεοπτική σου επιστροφή;

«Είναι ένα comeback πολύ όμορφο με ένα project το οποίο με προκάλεσε ευχάριστα και με έκανε να βγω σίγουρα από το comfort zone μου. Όχι μόνο χρονικά για να πάρω αυτήν την απόφαση, είναι μια πολύ ωραία συνύπαρξη ανθρώπων, με ωραία ενέργεια που αυτό είναι και το ζητούμενο, με πολλή όρεξη και σίγουρα με πολλά που θα σας εκπλήξουν».

@okmagazinegr

Q&A με την @ΙΩΑΝΝΑ ΜΑΛΕΣΚΟΥ ✨ 🩷 Αποκαλύπτει στο okmag όσα την εκπλήσσουν στην κόρη της αλλά και πώς νιώθει για την τηλεοπτική επιστροφή της! #okmag #φοργιου #fyp #viral #viralvideo #ioannamaleskou

♬ πρωτότυπος ήχος – okmaggr

Διαβάστε επίσης: Η Ιωάννα Μαλέσκου στο ΟΚ!: «Η ιδιωτική μου ζωή είναι η δύναμή μου. Εγώ θα επιλέξω τι, πότε και αν θα το μοιραστώ με τον κόσμο»

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ