Μετά από τρία χρόνια απουσίας, η Ευρυδίκη Βαλαβάνη δίνει και πάλι ραντεβού στα τηλεοπτικά πλατό κάθε Σαββατοκύριακο στις 12:40 στο Mega, στο πλάι του Κώστα Τσουρού, στην εκπομπή «Ακόμα δεν είδες τίποτα!». Φωτογραφίζεται με σέξι διάθεση για το ΟΚ! και με αφοπλιστική ειλικρίνεια μιλά για την πρωτοφανή αναγνωρισιμότητα μετά το Survivor του 2017, το δώρο της ψυχοθεραπείας, τον χωρισμό της από τον Κωνσταντίνο Βασάλο, αλλά και τους λόγους για τους οποίους θέλει πια να προστατεύει περισσότερο τα προσωπικά της.

Τι εξομολογείται η Ευρυδίκη Βαλαβάνη γύρω από το κομμάτι της αναγνωρισιμότητας;

Αυτή η αναγνωρισιμότητα, ωστόσο, έστρεψε τα φώτα πολύ και στην προσωπική σου ζωή. Κάτι που δεν είχες ζήσει μέχρι τότε.

Όταν ήμουν αθλητικογράφος, είχα σχέση, δημοσίευα φωτογραφίες μας στα social media και γενικά ήμουν ο ίδιος άνθρωπος όπως και μετά το παιχνίδι. Μετά το Survivor η προσωπική μου ζωή σχολιαζόταν και είναι λογικό. Η αναγνωρισιμότητα αυτή όμως με έχει φέρει αρκετές φορές σε πολύ δύσκολη θέση.

Μία από αυτές ήταν όταν, πέρσι τέτοια περίοδο, κυκλοφόρησαν δημοσιεύματα πως έχετε χωρίσει με τον Κωνσταντίνο Βασάλο;

Δεν είναι μόνο ο χωρισμός. Και όταν ήμασταν ζευγάρι ερχόμασταν συχνά σε πολύ δύσκολη θέση. Συχνά κυκλοφορούσαν δημοσιεύματα που έγραφαν: «Βλέπουμε τη Βαλαβάνη με φουσκωμένη κοιλιά, άρα είναι έγκυος». Μετά με έπαιρναν τηλέφωνο γνωστοί μου και μου έλεγαν «με το καλό». Ήταν πάρα πολύ άβολο. Όσον αφορά το θέμα του χωρισμού, ήταν μια κοινή μας απόφαση με τον Κωνσταντίνο, μετά από έξι χρόνια που ήμασταν μαζί, ότι δεν θέλουμε να μιλήσουμε για αυτό. Πολλοί τότε έλεγαν: «Αφού ως ζευγάρι δημοσιεύατε πράγματα από την καθημερινότητά σας, γιατί δεν μιλάτε για τον χωρισμό σας;». Ήταν όμως ένα προσωπικό μας θέμα και είχαμε δικαίωμα να το κάνουμε έτσι, γιατί έτσι θέλαμε.

Διαβάστε περισσότερα στο ΟΚ! που κυκλοφορεί στα περίπτερα!

Διαβάστε επίσης:

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ