Η Αθηνά Ευμορφιάδη ήταν από τα πρόσωπα που σχολιάστηκε έντονα τόσο κατά τη διάρκεια της παραμονής της στο Survivor όσο και μετά την αποχώρησή της. Ένας από τους λόγους ήταν και οι πλαστικές επεμβάσεις που της χρέωσαν.

«Αυτό το ψέμα πρέπει να τελειώσει», δηλώνει στο ΟΚ! η 32χρονη πρωταθλήτρια kickboxing. «Δεν σου κρύβω πως όταν διάβασα αυτά τα απαίσια πράγματα, που συνοδεύονταν μάλιστα και από φωτογραφίες από τότε που ήμουν 19 χρόνων, έκλαιγα από τα νεύρα μου. Ήθελα να βάλω τις φωνές».

Οι συγκεκριμένες φωτογραφίες μάλιστα, όπως εξηγεί η Αθηνά Ευμορφιάδη, ήταν λίγο μετά τη γέννηση της κόρης της. «Ήμουν στην περίοδο του θηλασμού, ήμουν ανενεργή αθλήτρια και είχα κάποια παραπάνω κιλά», αναφέρει η πρώην παίκτρια του Survivor. «Όταν ιδρώνω και ματώνω στα ρινγκ για να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό στους αγώνες, όταν κάνω προπόνηση τέσσερις ώρες την ημέρα, είναι λογικό να μην έχω τον ίδιο σωματότυπο. Είναι δυνατόν να έχω το μαγουλάκι που είχα στα 19 μου τώρα που είμαι 32 και τα χαρακτηριστικά μου έχουν αλλάξει από την απώλεια κιλών;»

Η Αθηνά Ευμορφιάδη με την 13χρονη κόρη της Γιολένα.

Η ίδια ξεκαθαρίζει: «Δεν έχω κάνει καμία πλαστική! Και δεν μπορώ να κάνω τίποτα πριν ολοκληρώσω την πορεία μου ως αθλήτρια». «Η μύτη μου είναι σπασμένη. Θα ήταν ανώφελο να κάνω οποιαδήποτε πλαστική σε ένα πρόσωπο που χτυπιέται στους αγώνες. Το μόνο που έχω πειράξει επάνω μου είναι τα χείλη μου. Αλλά αυτό δεν είναι πλαστική», συμπληρώνει.

Διαβάστε περισσότερα στο περιοδικό ΟΚ! που κυκλοφορεί με Τα Νέα Σαββατοκύριακο.