Το πρώτο Πάσχα με την κόρη τους θα περάσουν φέτος η Άννα Μπεζάν και ο Δημήτρης Παππάς. το γνωστό ζευγάρι υποδέχθηκε τη μικρή του πριγκίπισα τον περασμένο Σεπτέμβρη και πλέει σε πελάγη ευτυχίας. Το okmag επικοινώνησε με τη νεαρή ηθοποιός που μίλησε για το πρώτο Πάσχα με την κόρη της, αλλά και τα σχέδια για το baby bloom της μικρής. Η Άννα Μπεζάν μάλιστα αποκάλυψε όσα σκέφτεται για τη βάφτιση της μικρής της.

Πώς σχεδιάζετε να περάσετε το φετινό Πάσχα;

Αν και το μωρό είναι πολύ μικρό, επειδή είμαι πολύ των παραδόσεων έχουμε φτιάξει ήδη κουλουράκια, πασχαλινό τσουρέκι και νιώθω ότι είναι φέτος η καλύτερη χρονιά της ζωής μου και θα είναι έτσι από εδώ και πέρα. Το Πάσχα είναι για εμένα μεγάλη γιορτή και επειδή πιστεύουμε πολύ στον Θεό για εμένα είναι πολύ ξεχωριστό το γεγονός ότι φέτος θα το περάσουμε αγκαλιά με την κόρη μας.

Θα μείνετε Αθήνα ή θα ταξιδέψετε το φετινό Πάσχα;

Λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων θα παραμείνουμε στην Αθήνα και θα κάνουμε Πάσχα με όλη την οικογένεια στο σπίτι.

Τι αλλαγές έχει φέρει στη ζωή σας ο ερχομός της μικρής;

΄Έχουν έρθει τα πάνω κάτω είναι η αλήθεια., Έχουν αλλάξει πάρα πολλά. Αρχικά, έχουμε πια ένα σκοπό στη ζωή μας. Ό,τι κάνουμε πια στη ζωή μας, το κάνουμε με σκοπό να είναι το παιδί καλά. Αυτό που συζητούσαμε και πρόσφατα για τη μικρή είναι πως καταλάβαμε ότι ο χρόνος έχει πια πρόσωπο. Είναι πολύ όμορφο να το βλέπουμε. Το Πάσχα μας έχει πρόσωπο. Βλέπουμε τη φατσούλα της μικρής που μεγαλώνει και είμαστε ενθουσιασμένοι.

Τα σχέδια της Άννας Μπεζάν για τη βάφτιση της κόρης της

Έχετε ασχοληθεί καθόλου με την προετοιμασία της βάφτισης του μωρού;

Η βάφτισή της θα γίνει μετά το καλοκαίρι. Έχω ξεκινήσει ήδη τις ετοιμασίες, αν και είναι νωρίς. τα έχω βρει όλα και περιμένω να έρθει η βάφτιση. Η βάφτιση θα είναι vintage και θα γίνει σε μια πολύ μεγάλη εκκλησία. Έχω σκεφθεί να είναι εξωπραγματικό το πρώτο της πάρτι, καθώς θα γίνει κοντά στα γενέθλιά της.

Ποιο θα είναι το όνομα της κόρης σας;

Η μικρή θα πάρει το όνομα Χριστίνα Νεκταρία Παππά.

Πώς αισθάνεστε που έχετε για γιαγιά της κόρης σας τη Χριστίνα Παππά;

Και για εμάς είναι περίεργο που λέμε γιαγιά τη Χριστίνα Παππά. Είμαστε μια οικογένεια όπου είμαστε όλοι μικροί σε ηλικία. Εμείς κάναμε οικογένεια σε μικρή ηλικία και η γιαγιά μας είναι νέα και το μωρό πολύ μικρό.

Φωτογραφία: Μάτα Σεραφειμίδου για το πέριοδικό ΟΚ!

Οι αλλαγές που έφερε η μητρότητα στη ζωή της

Εσείς πώς βιώνετε όλοι αυτήν την πρώτη περίοδο της μητρότητας;

Η αλήθεια είναι πως έχω πέσει με τα μούτρα και θέλω να είμαι όλη την ώρα με το παιδί στο σπίτι. Φυσικά, βοηθάει το ότι επιτρέπουν και οι συνθήκες το να μείνω για λίγο εκτός δουλειάς. Μου αρέσει πολύ να φροντίζω τη μικρή και είχα ως επιθυμία να είμαι τον πρώτο χρόνο με το μωρό. Εγώ είμαι χαζομαμά και κοιτώ τη μικρή και βλέπω ότι έχει το ίδφιο βλέμμα με εμένα, την κοιτώ και νιώθω ότι βλέπω εμένα.

Στην αρχή έλεγα ότι θέλω να αποκτήσω ένα αγόρι, αλλά από τη στιγμή που ήρθε η μικρή, έχω ξετρελαθεί.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ