Η τελευταία σύζυγός του Κώστα Βουτσά, Αλίκη Κατσαβού και η μεγάλη του κόρη Σάντρα φωτογραφίζονται μαζί για το ΟΚ! και μιλούν για τη ζωή τους δίπλα στον μεγάλο πρωταγωνιστή. Ανάμεσα σε άλλα η Αλίκη Κατσαβού αναφέρεται στο πώς διαχειρίζεται την απώλεια του μπαμπά του ο μικρός Φοίβος, αλλά και η ίδια ως προς το παιδί. Μοιράζεται ακόμα την πρόσφατη επιθυμία που εξέφρασε ο Φοίβος να επισκεφτεί τον τάφο του πατέρα του.

Αλίκη, στο σπίτι μιλάτε με τον Φοίβο για τον πατέρα του ή το αποφεύγεις για να μην τον στενοχωρείς;

Αλίκη: Δεν αποφεύγω τίποτα, απλά προσπαθώ να μην ανοίγω εγώ τη συζήτηση γιατί αυτό μπορεί να του προκαλέσει άγχος. Όταν όμως μου δίνει την αφορμή, του μιλάω όσο μπορώ με πιο απλά λόγια για την ηλικία του αλλά με απόλυτη ειλικρίνεια για όλα τα θέματα.

Τι σε ρώτησε τελευταία που αφορούσε τον μπαμπά του;

Αλίκη: Το μεγάλο θέμα που λύσαμε τον τελευταίο καιρό ήταν που ήθελε να επισκεφτεί τον τάφο του. Μου το ζητούσε επίμονα από μόνος του. Πήγαμε λοιπόν και κατάλαβα ότι ο Φοίβος προσπαθούσε να τελειώσει μέσα του το ότι εκεί είναι ο Κώστας. Με ρώτησε ποιοι είναι γύρω του, με έβαλε να του διαβάσω τα ονόματα και μετά αναρωτήθηκε αν ανοίγει από κάπου ο τάφος που ήταν μέσα ο μπαμπάς του… Στο σχολείο οι δασκάλες μού λένε ότι πολλές συμπεριφορές του θυμίζουν τον Κώστα. Είναι χαριτωμένος και του αρέσει να κάνει τους άλλους να γελάνε, οπότε ψάχνει και βρίσκει τον τρόπο. Νομίζω ότι αυτό είναι γονιδιακό.

Διαβάστε περισσότερα στο ΟΚ! που κυκλοφορεί με «Τα Νέα Σαββατοκύριακο».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ