Η Φλορίντα Πετρουτσέλι σε συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό ΟΚ! μίλησε, μεταξύ άλλων, για το κομμάτι των αισθητικών επεμβάσεων, την αγάπη της για την Ελλάδα και τα πρώτα της βήματα στην τηλεόραση.

Αποκαλύπτεις την ηλικία σου;

Φυσικά, είμαι 37 ετών. Αισθάνομαι πολύ καλά με τον εαυτό μου σε γενικά πλαίσια. Δεν με ενδιέφερε ποτέ το νούμερο της ηλικίας μου. Φέτος αισθάνθηκα πρώτη φορά πως μεγαλώνω και υπάρχουν αλλαγές πάνω μου σε σχέση με το παρελθόν. Νομίζω όμως πως είμαι πολύ τυχερή γιατί το DNA μου είναι καλό, αλλά δεν φτάνει μόνο αυτό φυσικά. Είμαι πολύ κοκέτα, προσέχω όσο μπορώ, βάζω τις κρέμες μου, ξεβάφομαι πολύ καλά πάντα, δίνω έμφαση στην εμφάνισή μου. Σε περίπτωση όμως που αντιληφθώ σε κάποια χρόνια πως χρειάζεται να κάνω κάτι για να αισθανθώ εγώ καλά με εμένα, θα το κάνω. Δεν είμαι αρνητική σε ό,τι αφορά το κομμάτι των αισθητικών επεμβάσεων.

Είσαι γεννημένη στην Ελλάδα, μεγάλωσες στην Ιταλία και τελικά επέστρεψες στη χώρα μας.

Οι γονείς μου ζούσαν στην Ιταλία πριν γεννηθώ, απλά η μαμά μου επειδή είναι Ελληνίδα, ήθελε να με γεννήσει εδώ. Έχω πολύ ωραίες αναμνήσεις από την Ιταλία και δεν μπορώ να πω πως δεν μου λείπει η γλώσσα, η μουσική, το φαγητό. Η οικογένειά μου ζει ακόμη εκεί και εγώ πηγαίνω πολύ συχνά. Στην Ιταλία όμως είναι πιο δύσκολο να βρεις μια καλή δουλειά και να γίνεις ένας επιτυχημένος επαγγελματίας. Υπάρχει τρομερός ανταγωνισμός. Η Ελλάδα όμως είναι κάτι άλλο. Ερχόμασταν κάθε καλοκαίρι και θυμάμαι ότι πάντοτε έφευγα με βαριά καρδιά από εδώ. Ήμουν πολύ μικρή και έλεγα «θέλω να μείνω εδώ». Τα πράγματα είναι πιο ευχάριστα και πιο ανάλαφρα, με την καλή έννοια. Η Ελλάδα είναι ο Παράδεισος για μένα.

Οι σπουδές σου είναι πάνω στη μόδα, αλλά τελικά ασχολήθηκες με τη δημοσιογραφία και την παρουσίαση στην τηλεόραση. Πώς προέκυψε;

Έχω σπουδάσει κριτική μόδας στην Ιταλία, που είναι ένας κλάδος ο οποίος σχετίζεται με τη δημοσιογραφία εκεί και είναι πολύ γνωστός. Στην Ελλάδα δεν υπάρχει κάτι τέτοιο. Στο Star ήθελαν έναν άνθρωπο να λέει τα θέματα της μόδας του εξωτερικού και κάπως έτσι ξεκίνησε η πορεία μου. Είχα και αυτή την προφορά, που τους φαινόταν τρομερά ενδιαφέρουσα, και κάπως έτσι ξεκίνησα. Λίγο αργότερα ήρθε και η συνεργασία μου με την Ελεονώρα.

Έχεις δημιουργήσει παράλληλα και μια δική σου εταιρεία με κοσμήματα. Ήταν κάτι που σχεδίαζες καιρό;

Το brand μου ονομάζεται Stella Cometa και, ναι, ήθελα πολλά χρόνια να το κάνω. Το ξεκίνησα μέσα στην καραντίνα, που είχα τον χρόνο να τα βάλω κάτω και να ψάξω τα πάντα. Πάει πολύ καλά και μου δίνει χαρά. Είναι κάτι που αγαπώ πολύ και το τρέχω όσο μπορώ, όχι μόνη μου φυσικά.

Υπάρχει κάτι που αναπολείς από εκείνα τα χρόνια που ήσουν ελεύθερη και ανεξάρτητη;

Καμιά φορά σκέφτομαι πώς θα ήταν να πήγαινα με τις φίλες μου ένα ταξίδι, να γελάσουμε και να λέμε τα δικά μας. Δεν είναι όμως κάτι που μου λείπει τόσο πολύ πια. Η κάθε ηλικία και φάση ζωής έχει ωραία πράγματα. Ίσως σε κάποια χρόνια που θα μεγαλώσουν τα παιδιά να μπορέσω να το ζήσω ξανά, εξάλλου είμαστε πολύ νέοι ακόμα.

Διαβάστε περισσότερα στο περιοδικό ΟΚ! που κυκλοφορεί με Τα Νέα Σαββατοκύριακο.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ