Δέκα χρόνια κοινής πορείας συμπληρώνει φέτος η Έλενα Παπαρίζου με τον Ανδρέα Καψάλη. Παραμένουν ένα από τα πιο διακριτικά ζευγάρια της εγχώριας showbiz καθώς, όπως δηλώνει η τραγουδίστρια στο ΟΚ!, η σχέση τους δεν διαφέρει με αυτή των ανθρώπων που διαβάζουν όσα περιγράφει στο περιοδικό.

Η Έλενα Παπαρίζου ποζάρει στον φακό του Κοσμάς Κουμιανού για το περιοδικό ΟΚ!.

Ο σύζυγός σου θα σε ακολουθήσει στις συναυλίες;

Επειδή οι περισσότερες συναυλίες γίνονται καθημερινές και ο Ανδρέας δουλεύει πολύ, δύσκολα θα μπορεί να έρθει. Όσο δεμένοι και αν είμαστε, ο ένας σέβεται πάρα πολύ τη δουλειά του άλλου. Και εγώ να μη δουλεύω, εκείνος μπορεί να φεύγει στις 8.00 το πρωί και να γυρίζει στις 12.00 το βράδυ.

Φέτος κλείνετε 10 χρόνια μαζί. Θυμάμαι ακόμα το πρώτο παπαράτσι στο ΟΚ! που τρώγατε στο Γκάζι, όταν ακόμα δεν ξέραμε το όνομά του.

Ένας θεός ξέρει πώς μας είχαν βρει τότε! Δεν ήξερε σχεδόν κανείς ότι ήμασταν μαζί. Προσέχαμε πάρα πολύ. Εγώ ήμουν χωρισμένη ήδη έναν χρόνο και εκείνος είχε βγει από έναν γάμο.

Έχει αλλάξει η σχέση σας αυτά τα 10 χρόνια;

Ναι, και ευτυχώς να λες. Το θέμα είναι να μην απομακρυνθείς από τον σύντροφό σου. Όσο περνούν τα χρόνια, δένεσαι περισσότερο. Κάποια πράγματα δεν χρειάζεται καν να τα συζητήσεις, αρκεί ένα βλέμμα. Μπορεί να πω κάτι και εκείνος να με κοιτάξει με έναν τρόπο που θα με κάνει αμέσως να σκεφτώ «όπα, αυτό δεν έπρεπε να το πω!». Όλα τα ζευγάρια πάνω-κάτω φαντάζομαι ότι έτσι είναι. Δεν διαφέρει η δική μου οικογενειακή ζωή από αυτή της κυρίας που μας διαβάζει τώρα.

Η Έλενα Παπαρίζου σε παλαιότερη εξόρμηση με τον Ανδρέα Καψάλη.

Όλοι λένε για σένα πόσο καλοπροαίρετη είσαι. Θεωρείς ότι το έχεις πληρώσει αυτό στη ζωή σου;

Εννοείται. Αλλά δεν με νοιάζει. Προ χωράω μπροστά. Έχω πληγωθεί, ναι. Ξέρεις τι λέω; Έχω πέσει επτά φορές; Οκτώ θα σηκωθώ.

Μετανιώνεις για κάτι;

Δεν μου αρέσει αυτή η λέξη. Υπάρχουν όμως στιγμές που λυπάμαι για κάποια πράγματα που έχουν γίνει. Όταν νιώθω έτσι, το μόνο που κάνω είναι να προσεύχομαι γιατί πιστεύω πολύ στον Θεό. Μόνο εμείς μπορεί να μπλοκάρουμε τη θετική μας ενέργεια, γιατί έχουμε πλαστεί για να είμαστε θετικοί. Όταν είμαστε αρνητικοί, ελκύουμε αρνητικούς ανθρώπους.

Διαβάστε περισσότερα στο περιοδικό ΟΚ! που κυκλοφορεί με Τα Νέα Σαββατοκύριακο.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ