Η 36χρονη αθλητική δημοσιογράφος και παρουσιάστρια, Δώρα Παντέλη φωτογραφίζεται μαζί με τον 32χρονο τραγουδοποιό νέο coach της στο Just The 2 Of Us, ( Kάθε Σάββατο, 21.00, Alpha) Αναστάσιο Ράμμο για το ΟΚ! και αποκαλύπτει άγνωστες πτυχές από τις προσωπικές της διαδρομές.

Πώς θυμάστε τα παιδικά σας χρόνια;

Αναστάσιος: Έπαιζα όλη την ώρα, ανεξάντλητα. Ήμουν χαμογελαστός και ήθελα πάντα να κάνω τους γύρω μου να γελάνε. Ταυτόχρονα ήμουν και πολύ ευαίσθητος. Δεν μου άρεσε να βλέπω τον πόνο, την αδικία. Θυμάμαι ότι την πρώτη φορά που είδα παιδί να ζητιανεύει στα φανάρια στενοχωρήθηκα πάρα πολύ.

Δώρα: Οι δικοί μου χώρισαν όταν ήμουν 15. Έχω ζήσει άσχημες καταστάσεις με τσακωμούς. Ήμουν ένα φτωχό παιδί που μεγάλωνε στο Περιστέρι και προσπαθούσα να βιοποριστώ από πολύ μικρή μόνη μου. Πήγαινα στο Λύκειο και δούλευα ως σερβιτόρα. Δεν είχαν χρήματα οι γονείς μου να με σπουδάσουν. Είναι επιτυχία που έχω φτάσει εδώ που έχω φτάσει γιατί δεν είχα το background που θα μπορούσε να με βοηθήσει να ανθίσω.

Πολλοί γύρω μου πίστευαν ότι δεν θα μπορούσα να κάνω τίποτα στη ζωή μου. Δεν έχει σημασία ποια είναι η αφετηρία μας στη ζωή αλλά αν θέλουμε να πετύχουμε πράγματα στη ζωή μας δουλεύοντας. Το θέμα είναι να ξεπερνάς τις δυσκολίες της ζωής, να αντιμετωπίζεις τα προβλήματά σου και να μη θυματοποιείσαι. Αν μπορούσα να γυρίσω τον χρόνο πίσω, πάλι τα ίδια θα ήθελα να έχω ζήσει, γιατί αυτό που είμαι σήμερα έχει σμιλευτεί από όσα έχω περάσει, εύκολα και δύσκολα.

Διαβάστε περισσότερα στο περιοδικό ΟΚ! που κυκλοφορεί στα περίπτερα!

Διαβάστε επίσης:

Καίτη Γαρμπή – Αναστάσιος Ράμμος: Ερμηνεύουν τη διαχρονική επιτυχία «Ευαισθησίες»

Δώρα Παντέλη: Ποια είναι η όμορφη αθλητικογράφος που «μάγεψε» στη σκηνή του J2US;

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ