Ο Διονύσης Παπανδρέου και η Ιφιγένεια Τζόλα, μόλις στα 22 τους πρωταγωνιστούν στην επιτυχημένη σειρά του Mega, «Η γη της ελιάς», υποδυόμενοι τον Φίλιππο Στεφανέα και τη Βασιλική Καπερνάρου, ένα ερωτευμένο ζευγάρι που έχει κερδίσει το κοινό των social media.

«Τους ευχαριστώ πολύ μέσα από την καρδιά μου για όλα τα θετικά αλλά και τα αρνητικά σχόλια. Με ωθούν ακόμα περισσότερο στο να γίνω καλύτερος σε αυτό που κάνω. Δυστυχώς, δεν προλαβαίνω να τα παρακολουθήσω όλα, καθώς η δουλειά και τα ωράριά της είναι πολύ απαιτητικά, με αποτέλεσμα να μην έχω χρόνο να αφεθώ στα social media. Δέχομαι, όμως, πολλή αγάπη από τον κόσμο, είτε στον δρόμο είτε μέσω προσωπικών μηνυμάτων. Είναι κάτι που μου δίνει πολλή δύναμη, και στη δουλειά μου και σε εμένα τον ίδιο» δηλώνει ο Διονύσης Παπανδρέου στο ΟΚ!.

(«O πατέρας της Βασιλικής, προς το παρόν, έχει δείξει θέληση να την κατανοήσει και να την πλησιάσει. Όσο για τον αδελφό της, πιστεύω πως θα μπορούσαν να υπάρξουν ελπίδες συμφιλίωσης, μια και στο παρελθόν είχε αποζητήσει τη σιάξη (σ.σ. το τέλος της βεντέτας)» αποκαλύπτει η Ιφιγένεια Τζόλα για τις εξελίξεις στη σειρά)

Για την Ιφιγένεια Τζόλα η τηλεοπτική επιτυχία δεν ήρθε τώρα, καθώς έχει συνεργαστεί ξανά στο παρελθόν με τον σκηνοθέτη των επιτυχιών Αντρέα Γεωργίου. «Με τον κύριο Γεωργίου είχα συνεργαστεί ξανά στις 8 λέξεις. Λίγο πριν ολοκληρωθούν τα γυρίσματα αυτής της σειράς μού πρότεινε να συνεργαστούμε και στην επόμενη τηλεοπτική δουλειά, κάτι που δέχτηκα αμέσως.

(Στιγμιότυπο από τα γυρίσματα της σειράς στην Αρεόπολη της Μάνης)

Ήταν τιμή μου να συνεργαστώ ξανά με αυτούς τους υπέροχους και αξιόλογους ανθρώπους και να δοκιμάσω τον εαυτό μου σε έναν εντελώς διαφορετικό ρόλο» εξομολογείται, ενώ στη συνέχεια κάνει μια αποκάλυψη για τη δύσκολη σχέση της τηλεοπτικής Βασιλικής με τη μητέρα της Αρετή Καπερνάρου (Δώρα Χρυσικού): «Πιστεύω πως η σχέση της Βασιλικής με τη μητέρα της δύσκολα θα αλλάξει. Αν και υπάρχουν στιγμές που μάνα και κόρη έρχονται πιο κοντά, αυτές δεν κρατούν για πολύ.

Η Αρετή είναι μια γυναίκα που έχει διαμορφώσει την προσωπικότητα της Βασιλικής και κατ’ επέκταση τον χαρακτήρα της, με αποτέλεσμα να της είναι δύσκολο να αναθεωρήσει κάποια πράγματα. Αυτό όμως είναι ένα υποθετικό σενάριο. Μην ξεχνάμε άλλωστε ότι η πένα της Βάνας Δημητρίου (σ.σ. σεναριογράφος της σειράς) δεν σταματά ποτέ να μας εκπλήσσει».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ