Η Δέσποινα Καμπούρη μιλά στο περιοδικό ΟΚ! για την απουσία και την επιστροφή της στην τηλεόραση, τους λόγους που την απομάκρυναν από αυτή και φέρνει στο μυαλό της τον «Πρωινό Καφέ» που κλήθηκε να παρουσιάσει για μικρό χρονικό διάστημα με τον Γιώργο Λιανό.

Θυμάσαι εκείνον τον έναν μήνα και κάτι, την άνοιξη του 2009, που παρουσίασες μαζί με τον Γιώργο Λιανό τον Πρωινό καφέ στον AΝΤ1;

Θυμάμαι πως αποφασίστηκε μέσα σε μια μέρα ότι ο Γιώργος κι εγώ θα ήμασταν οι αντικαταστάτες του Νίκου Μουτσινά και της Κατερίνας Ζαρίφη. Δεν είχαμε καταλάβει ακριβώς τι κληθήκαμε να διαχειριστούμε. Είχαμε άγνοια κινδύνου που έχουν δύο νέα παιδιά στα πρώτα τους βήματα στην τηλεόραση. Παρουσιάζαμε την περίοδο εκείνη το backstage του Χ Factor, γνωριζόμασταν καλά και είχαμε γίνει φίλοι. Με τον ενθουσιασμό που δουλεύαμε στο μουσικό ριάλιτι, πιστεύαμε πως έτσι θα ήταν τα πράγματα και στον Πρωινό καφέ. Υπολογίζαμε χωρίς τον ξενοδόχο. (Γελάει.) Τότε όποιος ήταν στο τιμόνι του Πρωινού καφέ περνούσε από τη μηχανή του κιμά. Θυμάμαι δημοσιεύματα με τίτλους: «Θα αντέξουν μέχρι το τέλος της σεζόν;», «Ποιοι είναι οι νέοι υπηρεσιακοί παρουσιαστές του Πρωινού καφέ;». Δεν ήταν το κλίμα στρωμένο με ροδοπέταλα. Τώρα που τα θυμάμαι όμως ήταν πολύ ωραία εμπειρία τελικά, που μας έμαθε πολλά.

Διαβάστε περισσότερα στο περιοδικό ΟΚ! που κυκλοφορεί στα περίπτερα!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ